Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Nem szeret már? Vagy miért...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem szeret már? Vagy miért ilyen? FONTOS!

Figyelt kérdés

2 hónapja vagyok külön a volt barátnőmmel, még mindig szeretem, nem tudom, és nem is akarom őt el engedni. Elég béna módon szakítottam vele, de én találkozni szeretnék vele, és szóba jött a szex is, ő mondta hogy ne is próbálkozzak ezzel, mert tök felesleges, és minek nézem őt?! Ezek szerint már nem szeret ha nemet mond mindenre? Hívtam őt a rangadó meccsünkre, nemet mondott, hívtam ide-oda, mindig vissza utasított.

Nem szeret már ezek szerint?

20F

2013. okt. 14. 15:20
 1/5 anonim ***** válasza:
Ezek alapján elég egyértelmű, hogy már nem akar tőled semmit.
2013. okt. 14. 15:23
 2/5 anonim ***** válasza:
lehet hogy szeret csak már nem bízik benned , és megvan a büszkesége ami miatt nem akar , a szex témát meg ne is kérdezd mert gondolom te is tudod a választ. Szakitottál vele de azért néha dugni meg jó lenne , szal ne nézd hülyének mert ezek szerint nem egy olcso rib+nc . Röviden ha fontos neked és szükséged van rá akkor bizonyitani kell ami lehet hogy nem lesz könnyű
2013. okt. 14. 15:27
 3/5 tevetke ***** válasza:
Ezzel a szex témával b*sztad el, azt ugye tudod?! Ezek után ne csodálkozz, ha azt hiszi, hogy te csak meg akarod dugni. Bizonyítsd be neki, hogy szereted, hátha arra jobban vevő lesz, ha igen, akkor még lehet esélyed...
2013. okt. 14. 15:38
 4/5 A kérdező kommentje:
Téma volt köztünk hogy lehet újra kezdjük, de nagyon sokat kell tanulnom, és nagyon nincs időm semmire, és úgy volt a héten át megyek megbeszélni
2013. okt. 14. 15:45
 5/5 anonim ***** válasza:

Te vagy az, aki úgy szakított, hogy letiltotta face-n miután annyit benyögött, hogy vége? Akkor ne csodálkozz. Na meg a szex...Ajj, azt főleg nem kellett volna.

Egyébként lehet szeret, de lehet, hogy attól még célirányosan arra megy, hogy túltegye magát rajtad, bárhogy próbálkozol.

18/L

2013. okt. 14. 16:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!