Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogy érjem el, hogy el akarja...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy érjem el, hogy el akarja kötelezni magát mellettem?

Figyelt kérdés
1 hónapja kavarok egy fiúval.Jól elvagyunk, mindennap beszélünk vagy telefonon, vagy smsben, vagy msnen. Már le is feküdtünk egymással, igaz nem sokszor, de a konkrét probléma hogy nekem ez már olyan mintha járnánk, de mégsem. fel is merült hogy most mi van és ki is derült, hogy elvagyunk, de nem járunk. ki akarok ebből szállni, mert úgy érzem csalódni fogok, de azt se bánnám ha végre komolyra fordulna, de ez a köztes állapot nem jó. csak azt nem értem hogy ha nem akar semmit, miért beszélünk órákat naphosszat, miért sérelmezi ha nem keresem?nem akarok elé állni azzal hogy vagy járunk vagy nem, csupán a tudtára szeretném adni hogy ez nekem így nem jó, csak nem tudom hogyan. 24 Lány
2009. nov. 10. 18:44
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Ez nagyon zavaros nekem. Kérdezd meg, hogy mit akar tőled, mennyire gondolja komolyan a dolgot, vagy csak időtöltésnek szán Téged. Ha komolyan gondolja beszéljetek, hogy többet legyetek együtt.
2009. nov. 10. 18:47
 2/10 Andrewka ***** válasza:
100%

Szerintem ő csak egy "szabadidőpartnert" keresett magának. Jól elvagytok. Le is feküdtél vele egyből, persze h nem akarja elkötelezni magát. Kicsit könnyűvérű voltál szerintem. De beszélj vele. Mond el mit érzel. Ha elutasít is jobban jársz. Később csak nagyobb lenne a csalódás

22/f

2009. nov. 10. 18:52
 3/10 A kérdező kommentje:
nem feküdtünk le azonnal, hanem 3 hét után. és ha csak arra hajtana, akkor miért hívkálna, meg smsezne feszt?
2009. nov. 10. 19:37
 4/10 anonim ***** válasza:
100%

Egy párkapcsolat alapja a kommunikáció. Ha nem mondod meg neki, hogy nem jó így neked,akkor megérdemled a szenvedést. Szerintem félsz,hogy azt mondja, nem akar semmit, mert hát már megkapott.

Azért úgy mindent odaadni a másiknak, hogy mégcsak nem is tisztáztad,hogy akkor most jártok-e... Hát...

Lehet,hogy neked kéne lépni,hogy bocs, hagyjuk ezt abba, és pár hét múlva kezdjünk tiszta lappal. Ha akar töled vmit, kiderül. Ha meg nem, nem mindegy? Eléggé elcsesztétek a dolgot igy elsö nekifutásra.

2009. nov. 11. 00:30
 5/10 anonim ***** válasza:

Szerintem, ha ennyit beszéltek telefonon, sms-en és msn-en még le is feküdtetek, az már a járás kategóriába tartozik...

24 évesen lehetne több eszed is. Ha jól esik neked akkor folytasd. Ne várj esküvőt 1 hónap beszélgetés meg 1-2 kufirc után!

Ha kitart melletted legalább fél évig és jól megvagytok akkor nem lesz semmi baj. Nem baj, ha nincs tisztában azzal, hogy mit akar tőled 1 hónap után...

24 évesen elég naiv vagy, ilyen és ehhez hasonló kérdéseik csak a 14-17 éves lányoknak szokott lenni.

2009. nov. 12. 12:35
 6/10 kolosszus22 ***** válasza:

Most őszintén, abból amit leírtál máris olyan viszonyban vagytok, mintha együtt lennétek. Most azzal, hogy ki mondjátok "járunk" mi fog változni?

22/F

2009. nov. 12. 13:17
 7/10 anonim ***** válasza:
Agykontroll! [link]
2009. nov. 12. 14:12
 8/10 anonim ***** válasza:
Ehhez 2 ember kell,nem 1!"Szabad" akar maradni úgy,h közbe ott vagy neki te is:S Állj elé,kérdezd meg,h mit akar!Ha ezt nem beszéled meg vele,csak magadnak okozol rosszat.Ő továbbra is élvezi a helyzetet,miközbe te nem.Amikor feljött ez a téma,h miért is nem vagytok együtt,akkor kellett volna megkérdezni,h miért is nem???Hiszen minden olyan...Ha folytatni akarja ezt az egészet,te meg szenvedsz,akkor hagyd a pics....
2009. nov. 12. 14:27
 9/10 anonim ***** válasza:

Azokban az agykontrollos karikákban mi a lényeg?

Megfájdult tőle a szemem...

2009. nov. 12. 14:48
 10/10 anonim ***** válasza:
24 lány az sok
2009. nov. 23. 15:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!