Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » 2 éve jól megvagyunk a barátom...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

2 éve jól megvagyunk a barátommal, de a legjobb haverom társaságában "meghülyülök". Mitől van?

Figyelt kérdés
Több mint 2 éve járunk a barátommal, nagyon jól megvagyunk. Viszont ha a legjobb haverommal találkozunk (csak ketten), akkor mintha "meghülyülnék" és szívesen flörtölnék vele vagy akár valamivel több is. Ez mit jelent?
2009. nov. 10. 16:17
 1/10 anonim ***** válasza:
50%

Remélem csak a személyes hatása hatott rád ennyire....majd megnézzük mi lesz a moziban....ha ott is ilyen lesz akkor...akkor nemtom mixd

az első mondatom ott vanxdde tőlem megszokhattad

pussz:A

2009. nov. 10. 16:21
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Lehet csak az újdonság szele.
2009. nov. 10. 16:21
 3/10 A kérdező kommentje:

Hát a moziban biztos ki fog derülni, de már előre félek...

Amúgy lehet, hogy csak az újdonság szele, de már 4 éve ismerem és egyszer volt már hogy többet éreztem iránta mint barátság.

2009. nov. 10. 16:23
 4/10 anonim ***** válasza:
73%
attó' van hogy viszköt a pináád.
2009. nov. 10. 17:58
 5/10 A kérdező kommentje:
Köszi...
2009. nov. 10. 18:18
 6/10 anonim válasza:
100%
Én is voltam, már ilyen helyzetben... volt/van egy haverom(kapcsolata volt, nekem is), akitől egyszerűen megőrültem, nem bírtam magammal a közelében és egyre inkább úgy éreztem, hogy muszáj több időt együtt töltenünk, mert olyan furcsa volt vele lenni, sokáig mindketten úgy voltunk vele, hogy milyen jó, hogy van egy ilyen "haverom", de nálam megjelentek az érzések és egy idő után már halál odavoltam érte. Szakítottam az akkori barátommal.(Akit testileg soha nem csaltam meg, lelkileg annál inkább...) A vele töltött idő pedig csak egyre jobb és jobb lett, habár neki megvolt még a nője, akit állítólag nagyon szeretett, de közben nyomta a dumát, hogy még soha nem találkozott, egyetlen emberrel sem, akivel ilyen hatást váltottak volna ki egymásból( éreztem is, hogy ez így van) Aztán egyik nap, kb fél év után, nem bírtam tovább és elmondtam neki, hogy mit érzek, 4 hónapja boldog kapcsolatban élünk, és úgy érzem, hogy megtaláltam a lelki társamat:)))))
2009. nov. 10. 18:27
 7/10 A kérdező kommentje:
Köszi, ez segít valamennyire így nekem :)
2009. nov. 10. 18:33
 8/10 anonim ***** válasza:
Nem vagy szerelmes a mostani partneredbe...
2009. nov. 13. 22:39
 9/10 A kérdező kommentje:
Gondoltam erre a dologra is, de nélküle nem tudnám elképzelni az életem.
2009. nov. 13. 22:45
 10/10 anonim ***** válasza:
lehet azért nem tudnád már a párod nélkül elképzelni az életedet mert 2 év hosszú idő, és nem lehet csak úgy kitörölni. sőt soha nem is lehet még ha szakítotok sem. Remélem jól döntesz majd, és nem bánod meg. az a legfontosabb, hogy ne csapd be magad, és a párodat sem........sok sikert!
2009. nov. 13. 23:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!