Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért gáz az ha egy lány nem issza le magát a sárga földig?
Figyelt kérdés
Egyik srác azt mondta,hogy én nem tudok bulizni és gáz vagyok mert mértékkel iszok..Egyszer rúgtam be szilveszterkor nagyon utána szégyelltem magam,hogy semmire se emlékeztem és az akkori barátom mesélte mik voltak.Azóta mértékkel iszok,inkább legyek becsípve de tudjak még józanul gondolkozni..Tegnap buliztunk a barátaimmal és kb éjfélre én meg egy srác voltunk azok akik nem rúgtak be úgy,hogy nem tudják hol vannak.Emellet jól éreutem magam...Manapság ennyire gáz ha nem rúgok be mint az albán szamàr?2013. okt. 13. 11:48
2/12 Sinead válasza:
Miért lenne gáz? Az a gáz inkább, aki azt se tudja mit csinált aznap este.
3/12 anonim válasza:
fúúú ez nagyon gáz....fúj te...jézusom...hogy, hogy nem iszod le magad hmmmm hmmmm....chö...te nem is vagy központi ember...fúúj!%!!!!!!444
4/12 anonim válasza:
de én szívesen berúglak az ajtón albán szamár módjára.
6/12 anonim válasza:
nincs kiábrándítóbb mint a kiszemeltemet látni részegen kóvályogni
7/12 anonim válasza:
Igen gáz. Azért kell menni bulizni, hogy jól berúgjál, és utána összehányjad a belvárost és azt nézni hajnalban, mennyi fiatal fekszik az aluljáróban és a hajléktalanok rabolják ki őket, magukról mit sem tudva.
8/12 anonim válasza:
csak le akart fektetni. ehhez tényleg gáz!
9/12 anonim válasza:
Az ilyenektől van hányingerem, mint te! Rossz rád nézni, hogy nem iszod magad öntudatlanra, hogy végigmenjen rajtad egy fél focicsapat! Szánalom a köbön! Remélem anyukád megtudja és kidob a házból!
*sarcasm off*
10/12 anonim válasza:
inkább legyél büszke magadra hogy nem vagy olyan ostoba mint a többi :)
17/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!