Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nektek mi a véleményetek arról, ha egy 30as, kisgyermekes nő hirtelen kitalálja, hogy társas táncra akar járni - a párja nélkül?
90% hogy szex lesz ebből.
védeni fogják itt a nőt a nők és az álmodozók. a nőnek érzi magát az azt jelenti, a táncban őt vezető férfiak egyikének az uralmát ágyban is kipróbálja majd.
Egyértelmű, h valaki már dolgozik rajta:)
Akiket én kentem azok is jártak mindenhová...papíron.
Valójában meg az én farkamon csüngtek feszt.
Harmincas, kisgyerekes nő vagyok.
A háttér ismeretében a kérdés megválaszolhatatlan. Azt lenne jó tudni, hogy mennyire érzi magát jól a kapcsolatában.
Én pl. nem csaltam meg a férjem tizensok éven keresztül, pedig jártam különböző programokra, sok férfival álltam kapcsolatban, és igen, flörtölgettem is. De nem mentem ennél tovább, azt a "pluszt", amit ezzel nyertem, a házasságomban kamatoztattam.
Ha viszont a férj hanyagolja (érzelmileg, fizikailag) a feleséget, akkor benne van a pakliban a megcsalás is. Itt tényleg csak a férjen múlik, hogy mi lesz a dologból!
5.!
De a szöveged alapján végül csak megcsaltad, vagy nem?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!