Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Előidézhető a szerelem?

Figyelt kérdés
Nyilván nem lehet erőltetni, de mivel hormonok okozzák, nem lehet valahogy előidézni?
2009. nov. 10. 15:22
 1/6 anonim ***** válasza:
Szerelmi bájitalra gondolsz?
2009. nov. 10. 15:23
 2/6 anonim ***** válasza:
Sz.tem nem idézhető elő. Vagy jön, vagy nem. Pillangók a pociba...Jó is az -...-
2009. nov. 10. 15:24
 3/6 anonim ***** válasza:
Nekem már sikerült.. Mármint.. Volt olyan, aki nagyon sokat tett értem. És egyszerűen ezt magam előtt tartva beleszerettem... PEdig nem volt vonzó számomra, stb...
2009. nov. 10. 15:27
 4/6 A kérdező kommentje:

NEm bájitalra gondolok :D

Például vannak akik képesek valakibe beleszeretni úgy hogy 3-szor látták felszálni a buszra (bár szerintem ők hazudnak, ha van is első látásra szerelem akkoris kell hozzá legalább valami kapcsolatteremtés, mert úgy nem lehet beleszeretni valakibe hogy jól néz ki azt kész)

Nem tudom, biztos vannak érdekes trükkök...például vannak az afrodiziákumok, persze nem idéznek elő szerelmet csak vágykeltőek, de már ez is valami...

egy illat egy mozdolat, pár szó...mi indítja be a hormontermelést?

2009. nov. 10. 15:28
 5/6 A kérdező kommentje:
Igen ha sokat gondolunk arra hog yő lenne a tökéletes akár bele is szerethetünk, de másban ez az érdeklődés hogy kelthető fel?
2009. nov. 10. 15:29
 6/6 anonim ***** válasza:
Szerintem nem nagyon.. Vagyis... Akarattal szerintem képtelenség... A másikban előidézni...
2009. nov. 10. 15:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!