Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Fiuk nektek mennyi ido kell...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiuk nektek mennyi ido kell hogy eldontsetek hgy a bnotpk e az igazi?

Figyelt kérdés
Nagyon szeretnem ha eljegyezne a baratom. Azt mondja elfog ket harom hnap mulva . Tudom h vegig kell gondolni de akkor o nem annyira szeret mint en ot? Total ketsegbe estem amugy kicsit tobb mint egy eve vagyunk egyutt
2013. okt. 12. 21:34
 1/6 anonim ***** válasza:
2-4 év
2013. okt. 12. 21:36
 2/6 kolosszus22 ***** válasza:
Beteges ezen agyalni és elvárni ilyet, főleg 1 év után. Mások 4-5 év együttlét után adják ilyenre a fejüket.
2013. okt. 12. 21:37
 3/6 anonim ***** válasza:
Az én páromat én már 2 honap mulva éreztem valamit megfogalmazodni magamban és tudtam h nekem nem kell más. 4évig távkapcsolatban voltunk aztán mikor összeköltöztünk (4honapja) eljegyeztem és majd kiugrott a bőréből :)
2013. okt. 12. 21:38
 4/6 anonim ***** válasza:
mi az a bnotpk?
2013. okt. 12. 21:40
 5/6 A kérdező kommentje:
De jo! Mi is tavkapcsolatba vagyunk jelenleg de olyan nehez
2013. okt. 12. 21:40
 6/6 anonim ***** válasza:

Hááát, mi 4 éve és még valami vagyunk együtt. Én 18/L, ő 19/F.

Néha, hülyülünk ezzel a témával, néha komolyan tervezünk...

Több mint 4év együtt lét után, nem mondom, hogy én sem szeretném ha eljegyezne, meg ha hozzámehetnék, sőt, az volna életem legszebb napja, DE! ez az Ő döntése!

Ha cseszegeted roszabbat csinálsz vele!

Mi úgy vagyunk vele, szóval célozgatott a jövő nyárra, de nem hiszem hogz baj lesz ha nem jön össze, mert szeretem, és tudom hogy szeret:)

Nem akarom, hogy kényszer legyen. Szerintem nyugodj le:)

Minel jobban eszed a fejét és stresszeled magad, annál rosszabbat csinálsz.

Eljön annak is az ideje, bár 1év után kicsit korán...

2013. okt. 12. 22:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!