Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ti is azt érzitek, hogy a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti is azt érzitek, hogy a mostani tizenéves lányok (15-19 legfőképp) borzasztóan gyerekesek és húgyagyúak a komoly párkapcsolatokban?

Figyelt kérdés
2013. okt. 12. 16:07
1 2
 11/12 ameoland ***** válasza:

hát.. persze, kivételek és mindig a válaszolók a kivételek.. jó magam is ez esetben..

új suliba mentem 1 hónapja. megláttam egy 10/7es szőke csajt,aki úgy-ahogy megtetszett. beszélgettem vele kicsit élőben majd facebookon.. mikor egyik nap haldoklott a kutyám és mondom elmegyek ápolni a kutyám, mert összekapott egy másikkal és lehet nem éli meg a másnapot.

reakció:XD

azt hittem megtépem a r*bancot.. még csak félre se érthette.

aztán elég hűvösen viselkedtem vele és bedurcázott,hogy én hogy megváltoztam...

2013. okt. 12. 18:27
 12/12 anonim ***** válasza:
Mert ennyi idősen még tényleg gyerekek.
2013. okt. 12. 19:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!