Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ciki, ha egy fiú sír nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ciki, ha egy fiú sír nem testi fájdalom, hanem lelki, szerelmi bánat/csalódás miatt?

Figyelt kérdés
2008. júl. 5. 23:34
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
100%
eggyet értek az előző lány válaszával én is lányvagyok és egyátalán nem ciki:)
2008. júl. 14. 20:26
 12/19 anonim ***** válasza:
100%

Csatlakoznék a lányokhoz:) Én az összes férfit/fiút arra buzdítanám, ha tényleg szereti a barátnőjét és megbízik benne/és ez viszont is így van/ akkor bátran sírjon előtte mert ezzel a kapcsolatot mélyíti el mégjobban. Ebből tudjuk hogy igazán szerettek minket:)

L/18

2009. nov. 4. 20:22
 13/19 anonim ***** válasza:
100%
Dehogy ciki! Mindenki így reagál ilyenkor, kortól és nem től függetlenül. Ha jól esik, megkönnyebülsz tőle, akkor nyugodtan sírjál, jogod van hozzá! 18/l
2010. jan. 23. 19:16
 14/19 anonim ***** válasza:
100%
Szia. Nem ciki! Amikor szakítottunk a barátnőmmel, aznap éjszaka zokogtam, hgoy hogy' lehetek ekkora barom... Másnap rendeztük a dolgokat és azóta is együtt vagyunk. Nagyon rossz, tudom... Ne szégyelld, természetes dolog! Üdv: Gyuszi
2010. febr. 6. 21:19
 15/19 anonim ***** válasza:
83%

Egyáltalán nem ciki, még mások előtt sem.

21/L

2010. márc. 2. 22:38
 16/19 anonim ***** válasza:

Ciki, de néha kell. Persze nem mások előtt.

22f

2010. aug. 20. 16:28
 17/19 anonim ***** válasza:
4%
Hisztéria rohamot rendezni férfi létre elég nyominger dolog,és mások sirnak inkább rajta a röhögéstől. De ha meghatódik egy férfi valami széptől,vagy szomorútól,és könnybe lábad a szeme,rideg tekintetén végigcsordul pár könnycsepp,az egyáltalán nem problémás. Azt jelzi,hogy ő is egy érző lény.El kell tudni fogadni.
2010. szept. 13. 04:42
 18/19 anonim ***** válasza:
100%
Ez most kb olyan hogy akkor a lányok ne fingjanak mert az olyan fiús...:) Egyáltalán nem ciki minden embernek kell néha sírni:)
2011. dec. 19. 20:16
 19/19 anonim ***** válasza:
3 nő után is ejtettem már könnyeket, persze titokban.
2017. ápr. 16. 17:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!