Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
21 éves lány vagyok és külföldön szeretnék egyszer tanulni. Erre nincs pénzem, de egy belga 52 éves üzletember szeretne feleségül venni. Nagyon vonzó a férfi. Ti mit tennétek?
A brit allam allja a tandijadat, sot meg megelhetesre is fizet.
52 eves az mar rohadt sok...
En is bukom az idosebb, erettebb pasikra, de nem azokra akiknek log a herejuk...
Nincs ezzel probléma, ha elviseled, hogy a családod és az ismerőseid, és azok akik tudnak erről, k..ának fognak tartani, és igazuk lesz.
Nem más hátán kéne felkapaszkodni, hanem saját erőből.
De ahogy gondolod. Ha van gyomrod hozzá....
27/N
Én ezért utálom a mai lányokat mindig a "nagyapi" kell nekik.:D Sosem jó a velük egykorú, vagy egy maximum 10 évvel öregebb pasi. ÉS hogy miért buknak az öregekre? Ők azt mondják hogy nem a pénzükért,akkor ha nema pénzükért akkor a ősz hajukra a 10 db fogra ami még meg van nekik, kopasz fejre amin ősz hajszál. Akkor ha nem a pénzre buktok akkor gondolom ezek a külső tulajdonságok amiket előbb felsoroltam a legtöbb fiatal lány ideálja:D
20/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!