Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogyan tudnám még úgy lerázni...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan tudnám még úgy lerázni a pasimat hogy ne bántsam meg?

Figyelt kérdés

4 hónapja együtt vagyunk, és szeretem a fiút, DE teljesen felőrölt engem a viselkedése. Én nem tudok már ezért teljes szeretettel felé fordulni, nincs így értelme.

Állandóan rám van tapadva, vár az ajtóm előtt, lecsekkolja a telefonomat, számítógépemet ha kimegyek akár egy pillanatra szobából, állandóan keres telefonon hogy kivel vagy mivel töltöm az időmet. Kismilliószor biztosítottam róla (és tényleg igaz!!)hogy nincs oka féltékenységre, de nem bízik bennem.

Mindezt amit leírtam több színben kibővítve is már közöltem vele, de hivatkozik a fiú ismerőseimre, exeimre akikkel nem vagyok hajlandó megszakítani a kapcsolatot meg örökösen belém beszéli hogy csak azért mert szeretem, ez nem bűn, még én érzem hülyén magam.

Tényleg eddig mindig elmagyaráztam neki mennyire nem érzem jól magam így mellette, de már nem megy. Nem akarok ettől függetlenül durva lenni vele, mert egyébként fantasztikus ember, és túl érzékeny is, csak ne lenne ez a hülye dolga. Hogy lehet még lerázni valakit ha az egyenes beszéd nem segít? kérlek írjatok.

2009. nov. 10. 02:25
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:
hehe, ezjó és igaz
2010. jún. 1. 22:59
 12/12 anonim ***** válasza:

1. "Tudtad, hogy a privát szféra tiszteletben tartása is az alapvető emberi jogok közé tartozik?"

2. "Ahogy kémkedsz utánam, egyre kevésbé vagyok biztos benne, hogy egyáltalán megérsz-e nekem ennyit..."

2011. febr. 19. 21:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!