Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Idősebb lánnyal nem gáz összejönni? 3 év van köztünk, huszonévesek vagyunk.
Figyelt kérdés
2013. okt. 10. 22:25
2/6 anonim válasza:
A barátomnál 9 hónappal vagyok idősebb. Nálunk mondjuk nem vehető észre, hogy idősebb lennék, mert baba arcom van. Szerintem nem gáz, ha meg az is, hát nem kell ránk odafigyelni, akinek csípi a szemét :)
4/6 tevetke válasza:
A barátom 5 évvel fiatalabb, azt mondják az ismerősök, hogy kívülről nem látszik. Nem mintha ez sokat számítana. A lényeg, hogy nagyon jó együtt, eléggé egy hullámhosszon vagyunk, szeretjük egymást. Szerintem csak ez számít! :) ;)
6/6 anonim válasza:
Ha titeket nem zavar akkor kit érdekel, hogy más szerint esetleg gáz? Egyébként nem az.
A férjem 3év 5 hónappal fiatalabb. Senkit nem érdekel a haveri körből, se a családból.
Minket meg pláne nem zavar.
pl A férjem most 24 éves, de pár napja elkérték a személyijét amikor egy kollégájának vásárolt cigit dohányboltban:) Tény, hogy fiatalabbnak látszik, főleg borotválkozáskor, de azért nem ennyire:)
27/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!