Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért jó az, hogy komoly kapcsolatban lévő nők kipakolják a mellüket, mindenüket?
Sok ilyen kérdés volt mostanában, ez ihlette.
Nem értem, ha valaki komoly kapcsolatban van, akkor miért jó az, hogy kirakja mindenét. Tekintettel lehetnének a párjukra, hogy ez nem feltétlenül esik neki jól, rengeteg félreértés lehet belőle, meg úgy egyáltalán ha már komoly barátjuk van, miért akarnak tetszelegni másoknak?
Nyilván egy alapvető tetszés elfogadható, de azért egy egészséges határt meg kéne húzni.
Nekem alapból azzal a feltételezéssel van bajom, hogy azért öltözködök csinosan, hogy pasasoknak tetsszek. NEM. Azért öltözök csinosan, mert én így érzem jól magam. Feltételezem a pasim nem lenne velem, ha ez nem tetszene neki. Sőt, ha elkezdenék liszteszsákban járni, a pasim lenne az első, aki nyafogna miatta.
Megjegyzem csinos =/= mindene kint van. De azzal szerintem nincs semmi probléma, ha az ember lánya kiválaszt 1 maximum 2 előnyös testrészt magán és azt kihangsúlyozza.
Kérdező, lehet nem ártana, ha képekkel illusztrálnád, hogy mi az, ami kiveri nálad a biztosítékot, mielőtt megköveznek :P
Azért a pasik gondolkodása is érdekes (tisztelet a kivételnek). Tehát fogjon meg a nő az külcsínnel, a kisugárzásával (amibe beletartozik az öltözködés, mert ha kívánatosnak és szexinek érzem magam, akkor ezt sugárzom kifelé is), de ha már van párja, akkor cserélje le a ruhatárát, fogja vissza a kisugárzását, változzon meg a személyisége is, nehogy megtetsszen másoknak.
Hát ez így nem működik! Ha valakinek egy szolid, visszafogott lányra van szüksége, akkor keressen maga mellé egy szolid, visszafogott lányt, aki konzervatívan öltözködik.
Én sokszor még itthon is dekoltált felsőt veszek fel, amikor senki nem lát, mert abban érzem jól magam! Ez hozzám tartozik, és igenis szeretek finoman flörtölgetni (soha nem mentem ennél tovább, ha kapcsolatban voltam), szeretem magam a nap 24 órájában nőnek érezni, önmagamban is, és a külső visszajelzések hatására is. Ha rám mosolyognak, visszamosolygok. Ha bókolnak, megköszönöm. Ha a metrón megbámulnak, hát azon is mosolygok, és jólesik, feldobja a hangulatom, hogy lám-lám, közel 40 éves vagyok, és 20-25 éves fiúcskák csorgatják rám a nyálukat.... (nem, nem kezdenék ezzel a korosztállyal, pedig volt már, hogy bepróbálkoztak, de attól még az elismerő pillantásokat bezsebelem). Nyilván egy féltékeny, önbizalomhiányos pasi mellettem megőrülne... éppen ezért számomra mindig szempont volt, hogy ilyen partnerrel ne kezdjek. Az idő engem igazolt, mert volt pl. egy pasi, akit azért utasítottam el, mert éreztem, hogy ki akar sajátítani, féltékeny típus... sokkal később megkeresett, és elmesélte, hogy összejött egy hozzám sok mindenben hasonlító nővel, és most tönkrement a kapcsolatuk az állandó féltékenykedés miatt, amitől mindketten szenvedtek. Akit zavar, ha egy nő "kihívóbb" az átlagnál, az ne ilyen partnert keressen. Vannak másfajta nők is... csak általában őket nem veszik észre, pont azért, mert szolidabbak...
Necces.
A másodikon legalább jól áll az a ruha, bár a színe is nagyon kiabálós meg a dekoltázsa is. Visszafogottabb színben vállalhatóbb lenne.
Az első az úgy néz ki, mint aki egyszerre akar megmutatni mindent. Még a dekoltázs hagyján, bár az én ízlésemnek ez is sok, de ezen kívül hangsúlyozza a derekát (ami a kis pocakja miatt nem feltétlenül előnyös), a csípőjét, a fenekét és a combját. Jelen esetben a csajszi szerintem jobban járt volna egy egyszerű blúzzal.
Másrészt, és javítsatok ki, ha tévedek, amellett, hogy nem is ízléses mindent kipakolni, a férfiakat jobban megfogja, ha néhány dolgot a fantáziájukra bízunk, ahelyett, hogy rögtön megmutatjuk.
(#12 voltam)
#14: Az elsőnél nem maga a dekoltázs a gáz, hanem a nő (legalábbis szerintem) Az ilyen teltebb nőknél általában közönségesebb hatást kelt egy ilyen mélyen dekoltált felső.
A második kép pedig ehhez a kérdéshez elég hatásvadász, mert eleve ilyen ruhában nem sokan rohangálnak hétköznap az utcán. De ha mégis, akkor abban igazad van, hogy ez már sok. Nekem is. Én azért szolidabb dekoltázsokra gondoltam idáig :) Egy buliban/bálban/estélyen viszont nálam még ez is beleférne - hiszen különleges alkalomról van szó.
"Hát felfogni nem tudom, hogy nincs önbizalma egy foglalt nőnek."
Tudod ha hazajön a férfi és leül az asztalhoz és eszik, felhúzza a tiszta, mosott ruhát, majd leül a tv elé vagy éppen lefekszik aludni, vagy a számítógép előtt ül és le se csinálja, hogy a felesége éppen hogy néz ki, hogy csinos-e, akkor szerinted mitől legyen önbizalma annak a foglalt nőnek? Mert az, hogy valakinek van párja, az nem ok önbizalomra! Ha a párja nem becsüli és nem mutatja ki a nő felé, hogy még mindig csinosnak és vonzónak tartja, akkor nem lesz önbizalma.
És ezt, amit írtam, csak ez az 1 mondatodnak szólt.
Te azt hiszed, hogy ez csak egy 20 éves házasságban működik így?
Nem, sajnos ez nagyon sok pasinál már az első 2-3 év után így lehet, hogy bizony nem mutatja ki, hogy a barátnőjét mennyire vonzónak és csinosnak tartja.
A házas dolog, csak egy példa volt, de ez nem csak egy házasságban is előforduló dolog. És nem csak annál, ami 20 éve tart.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!