Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nemtudom mit tegyek a baratom 3 as szexet akar ti mittenétek?
Szakícsak vele? Mert ezzel nagyon megbántott szinte mindenap sirok emiatt nagyon szeretem de ezt nemfogom soha beválani
ti mittenétek ha a pasitok ilyet kérne?
"Ne vállald be, amúgy a helyedbe elgondolkodnék, hogy vajon őszintén szeret, ha ilyet akar? Egy kapcsolatban két embernek van hely, nem háromnak, ez gáz, hülye aki ilyet kér."
Egyetértek.
"Szakícs" különben "nemtudom" mi lesz veletek, de tutira "mindenap sirhatsz" rengeteget, ha ezt "beválalod".
Szóval, nem tudom "mittenék", ha a pasim ilyet kérne, de azért én is kiakadnék...
Mondjuk én sem csodálkozom, hogy egy ilyen tanulatlan kis fruska mellett normális emberre is vágyik...
Aki pl. le tud írni egy mondatot úgy, hogy annak nem hibás minden második szava, és esetleg még az is lehet, hogy a vesszőt is ismeri...
En is hasonloan kiakadnek mint te es akarmennyire is szererem szakitanek vele mert rajonnek h a szerelmem annyira biztos nem viszonzott (kevesbe szeret mint en ot) de szakitasnal ez a mondat biztosan elhangozna: akkor menjel mas noket kurogatni, de nelkulem!!!
Ha azt mondana h csak izgatja a gondolat de nem akarna kivitelezni akkor semmi gaz nem lenne, engem us izgatna ha ket pasival lennek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!