Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a jo eget csináljak? Megôrülök már!

Figyelt kérdés
Egyszerûen nem birom tovàbb. Baràtom messze lakik tiltanak minket En iszonyatosan szeretem. A lènyeg az hogy akkor lehetnènk együtt ha eljegyezne. Èn szüleim tiltanak tôlle ès èn mègis mindent megteszek èrte küzdök nap mint nap. De ö itt játsza a fejèt azt mondja szeret ès h pàr honap mulva megteszi. De nekem iszonyatosan hiànyoznak az együtt alvások ès ugylàtszik ô kibirja. Most is bunko volt velem. Tudom h sokszor balhèzok ès h nehèz velem de megèrthetne azèrt. Legyek vele bunko? Mikor tèr eszhez? Akkor ha elveszit? Mar volt ra pelda es egybol tudott rendes lenni. De nekem olyan idegessegem van a szivem majd ki esik teljesen tonkremegyek h nem ert meg. Vay ket honapot varjak turelemmel? Es ha nem teszi meg elhagyom.

#Dcx
2013. okt. 9. 20:43
1 2
 11/15 ASOT ***** válasza:

Ez azért nem így működik! Egy eljegyzés meg aztán egy házasság az már komoly dolog. Sokat vállal azzal az ember. Aztán ha meggondolja magát annál nehezebb lesz elmenni.

ÉS mivan ha nem is akar eljegyzést meg esküvőt?

Mivan ha ő anélkül is boldog?

Akkro vége lesz a kapcsolatnak?

2013. okt. 9. 20:55
 12/15 A kérdező kommentje:
Igen vege. En annyi mindent megtettem erte. O meg nem tudja eldonteni h en vgyok e elete szerelme? Akkor sajnalom. En mindig is hazassagot akartam. De ha neki ez nem kell mondtam neki h mondja meg. De o azt mondta akarja csak par hnap mulva. Addig meg nem is tudunk nagyon egyutt lenni
2013. okt. 9. 20:58
 13/15 anonim ***** válasza:
ASOT-nál a pont!
2013. okt. 9. 20:58
 14/15 anonim ***** válasza:

ASOTtal értek egyet, ez nem így működik.

Az egyik legjobb barátnőm van hasonlóan szemellenzősen vallásos szülőkkel megáldva. Addig erőltették a szülők a házasság-témát, hogy a srác eljegyezte, az esküvőt leszervezték, aztán 1 hónappal esküvő előtt szétmentek. Sokat értek az eljegyzéssel.

Ha nyüstölöd, hárpiázol és megpróbálsz a bűntudatára hatni, akkor még jobban elmarod magad mellől és nem meglepő, hogy kétszer is meggondolja, hogy veled akarja-e tölteni az élete hátra levő részét. Bocsi. Egyébként nem hiszem, hogy 2 hónap múlva bármit is javulna a helyzetetek (te még idegesebb és elkeseredettebb leszel, ő meg még bizonytalanabb).

2013. okt. 9. 22:07
 15/15 ASOT ***** válasza:

Angyalom!

Attól hogy nem vesz el feleségül, attól még te lehetsz neki élete szerelme. Ez nem függ össze.

De jó tisztázzuk le mi történhet!

1. eldönti hogy eljegyez és megteszi mondjuk November közepén. ÉS összeköltöztök és űzíjáték meg Happy End.

2. nem tud dönteni, telnek a hetek hónapok...jajj mi legyen megy a vesződés még hónpaokig ki tudja meddig mert szereted ugye...kész szenvedés az egész.

3. Nem jegyez el, vége lesz ennek a kapcsolatnak, mert eljegyzés meg házasság mindenképpen kell....és vége és minden probléma megszűnik.

Vaaagy 4!

Megbeszélitek, hogy vegyen egy bizsut pár 100 Ft-ért anyu apu előtt ráhúzza újjacskádra a gyűrűt még akkor is ha nem is akar eljegyezni, egy kis színészkedés, és mehet az őrületes szex reggeltől estig!

2013. okt. 9. 22:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!