Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
11/f vagyok ma csókolóztam először! Ti mikor csókolóztatok először?
Figyelt kérdés
2009. nov. 9. 18:13
21/47 anonim válasza:
6.-os kisp*cs büszke lehetsz magadra,7.-esen -ha elfogadod a tanácsom- feküdj le anyád barátnőjével,és akkor JUJJ DE MENŐ leszel!:)
22/47 anonim válasza:
Én 3 évesen, a barátnőm 2 volt.
23/47 anonim válasza:
Te 6.os kis szar senki, ne írogass ide, 18 év felettiek írhatnak csak ide.
25/47 anonim válasza:
18 evesen az elso igazi.A baratom 17 volt:P
26/47 anonim válasza:
Kiverte az apja a farkán aztán már ráfolyt a klaviatúrára és írogatja a hülyeségeit, elképesztő, azért mindennek van határa!
27/47 anonim válasza:
Én 15 voltam :D
Valamelyik előző válaszolónak üzenem, hogy ne szidja Békéscsabát xD Ha ott lakik, ne vállalja fel x)
28/47 anonim válasza:
Én 14 éves voltam, és egy barátnőmmel csókolóztam kíváncsiságból. Az első "fiúvalvalócsókolózás" egy évvel később, 15 éves koromban történt meg.
29/47 anonim válasza:
Miért kell beszólogatni neki?:S Nem értem az ilyen embereket...kérdezett valamit ...ti meg ahelyett hogy válaszolnátok oltogatjátok csak mert jajj de jó...:S Lehet, hogy ez a szánalom nem pedig az amit ő csinál..!
Amúgy én 13 évesen:) 17/L
30/47 anonim válasza:
21:20: a kérdés csak mellékes volt, nem kérdezni akart, hanem dicsekedni...és ez gáz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!