Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a legjobb módszer arra, ha az ember barátnőjének rossz a kedve, és megnyugtatni se lehet, mert nem hagyja magát?
Számtalan esetet láttam. A lány valamiért szomorú volt, vagy rossz kedve volt, vagy megjött neki, vagy honnan tudjam, és a barátja próbálta vigasztalni, hogy "semmi baj, jobb lesz..." és erre a lány "Nem! Nem lesz jó! blablabla..."
És utána próbálta, hogy nem mond neki semmit, csak megsimogatja, átöleli, és a lány meg elhúzta magát, hogy "hagyjál!"
Másik eset amit láttam, a lány ilyen "hiszti rohamot" kapott vagy hogy mondjam, elkezdett balhézni, hogy " a f**om kivan, semmi kedvem! Minek kell megcsinálnom?! Nem igaz, hogy folyton ezzel nyaggatnak! Elegem van már!"
Erre is a barátja próbálta nyugtatni hogy "Ne legyél ideges, gyere ide, nyugodj le!" Erre a lány "Nem, nem megyek! Nem akarom megcsinálni! Folyton ezzel idegesít mindenki! Elegem van már de nagyon!!!"
Ja és ezekben az esetekben nem a barátjára volt mérges a lány, vagy nem Ő volt az okozója, csak próbálta ugye megvigasztalni a barátnőjét, de az nem hagyta magát.
Ilyenkor mi a teendő? Hagyni kell, hagy tombolja ki magát a hölgy?
Nagyjából én is az előttem lévőkhöz tudok csatlakozni.
Sokáig nem hittem magam sem, de az igazság az, hogy ha egy nagyjából (elméletileg) felnőtt nő hisztizik, a férfiember nemigen tud ezzel mit tenni, nincs sok teendő.
1. Ha enyhe a hiszti és csak pillanatnyi és utólag a nő is belátja, hogy "gáz volt" stb. Akkor megérheti kissé megértőnek, kedvesnek lenni, elvégre emberek vagyunk.
2. Ha súlyosabb kicsit a dolog, akkor hagyd figyelmen kívül és gondolkodj el azon, hogy kell-e ez neked. NE CSINÁLJ MAGADBÓL BOHÓCOT!!!
3. Ha súlyos a hiszti és gyakori, akkor említsd neki, hogy hosszú távon el fog fogyni a türelmed ám. Ha nincs javulás, szépen tedd lapátra!
Én így tudom elképzelni a helyes, jóindulatú, határozott férfi magatartást! :D
Nem mindegy,hogy miért van a hiszti.Minden okkal történik.
Ha például olyan dolgok történnek,amik a csajnak nem tetszenek vagy rosszul esnek,és kéri a srácot,hogy ne így ne úgy,vagy mondja neki hogy ezt nem így kellene,és továbbra sem változik a helyzet,akkor a csaj türelme is elfogyhat.Eleinte az ember szépen kér,vagy mond,de ha huzamosabb ideig változatlanul marad,akkor bizony marad a hiszti.:)
Szvsz, ha jogos, akkor az egyáltalán nem hiszti. :)
Másrészt ha valami nem tetszik, akkor sem megoldás a hiszti...
"Nem mindegy,hogy miért van a hiszti.Minden okkal történik.
Ha például olyan dolgok történnek,amik a csajnak nem tetszenek vagy rosszul esnek,és kéri a srácot,hogy ne így ne úgy,vagy mondja neki hogy ezt nem így kellene,és továbbra sem változik a helyzet,akkor a csaj türelme is elfogyhat.Eleinte az ember szépen kér,vagy mond,de ha huzamosabb ideig változatlanul marad,akkor bizony marad a hiszti.:)"
Bocs, de nem tehetek róla, ha menstruál...
azt szögezzük le, hogy minden csaj szokott ilyet csinálni néha, valaki többször, valaki kevesebbszer, de nem érettség kérdése. néha én is szoktam ilyen akciókat beújítani, van, hogy én sem tudom, miért, csak szarkedv és kész a baj... nem tudom, mit is lehet ennek kezdeni, barátom ilyenkor nem szól hozzám olyan negyed óráig, én mondom a magamét, kitombolom magam, aztán megnyugszom, de van hogy még így se jó.. :d azt tudom biztosra, hogy ilyenkor nem szabad azt mondani egy lánynak, hogy nyugodjon meg, mert akkor biztosan kitör a háború és nem szabad tényként közölni, hogy ideges, mert az megintcsak háborúhoz vezet. legjobb, ha ilyenkor csendben marad a "szerencsés" férfiegyed és megvárja, míg lecsendesedik a vihar. megmagyarázhatatlan dolgok ellen úgysem lehet mit tenni és ha megnyugodott a csaj, meg lehet vele beszélni.
19/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!