Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit csináljak hogy el tudjon...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak hogy el tudjon menni a barátnőm? :$

Figyelt kérdés
én 17 vagyok a barátnőm 18 múlt. 3 éve vagyunk eggyütt és kb féléve már le is feküdtünk és szoktunk is:P nagyon jó vele és neki is velem és nem is lenne semmi gond csak az az egy hogy nem nagyon tud elélvezni csak néha néha:S pedig el van lazítva arról mindíg teszek:D szerintetek mit csináljak neki hogy jobb legyen?:P köszi:D
2009. nov. 9. 16:41
 1/4 anonim ***** válasza:
Keress fel egy szexológust vagy szihológust!
2009. nov. 9. 16:57
 2/4 anonim válasza:
szerintem nem engedi el magát, elöször próbáld meg orálisan kielégiteni
2009. nov. 9. 17:20
 3/4 anonim ***** válasza:

Nekem 2 év telt el a szüzességem elvesztése óta, míg végre lett orgazmusom szex közben. Ha önkielégítés közben sikerül neki, próbálja meg szex közben is kézzel először, vagy ahogy neki jó, aztán idővel beletanul. De semmiképp ne görcsöljetek ezen, idővel majd kialakul a dolog. ;)

18/L

2009. nov. 9. 18:15
 4/4 Andrewka ***** válasza:

Attól h te azt hiszed jó vagy egyáltalán nem biztos h neki is annyira jó. Beszéljetek közben, kérdezgesd h mikor jó neki, hogyan szereti stb. És csináld úgy. De ahogy előttem is írták ne görcsöljetek rajta mert akkor nem fog összejönni.

22/f

2009. nov. 9. 18:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!