Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem éppen szép férfit hosszútávra?
Megismertem egy nem éppen kellemes fizikumú férfit,viszont ezt a csúnya külsőt kompenzálják a belső értékek.
Kérdésem,hogy van itt olyan nő,aki hasonló helyzetben van/volt?
Megjegyzem,külsőre abszolút nem tetszik,nem sokat lehet rajta változtatni,de a belső az imádnivaló.
Nem voltam még ilyen helyzetben, érdemes ekkora kompromisszumot kötni?
Fordítva gondolkodnál ennyit?
Vagy inkább te lennél a lány, aki egy hónap után azon gondolkodik, hogy szakítson-e a se.ggfej pasijával?
Én egyszer megpróbáltam. Aztán rájöttem, hogy kit áltatok, igenis rohadt zavaró tud lenni, ha egyáltalán nem látod vonzónak.
Nem a kezdeti lelkesedés alatt, de úgyis zavarni fog. Csak a belső nem elég. (Ahogy csak a külső sem.)
Köszönom a válaszokat!
nem könnyű helyzet,mivel nem vagyok már en sem huszonéves.Szeretnék végre egy családapának való férfit ,ez a pasi amúgy képes lenne rá..de..ott van az a nagy DE. Az a fránya külső.Tudom,hogy nem az a lényeg,de nem tudom,hogy érezném magam mellette/vele pl.társaságban.
Ő akar téged? Hosszú távra is?
Ha te eddig olyan lány voltál, aki a külsőségekre megy, akkor lehet ő sem akar tőled mást, csak a szép testedet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!