Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Na jó! Betelt a pohár. Miért én fizetek mindig a pasiknak?
Még mielőtt bárki azt hinné, gazdag vagyok, NEM, nagyon nem. Első ilyen 'kapcsolatom' két éve volt. A pasi akkor 28 volt és a randijaink szinte folyton az utcán zajlottak. Nekem ez persze nem tetszett, hiszen ki szeretne egy felnőtt kapcsolatot ami a tinikéhez hasonló. Az első nyilvános szereplésünkkor én fizettem a teáját, mert neki nem volt pénze (bár a kávézó előtt még beugrott cigarettát venni magának:S). Ezt követő napom szakítottam.
Most pedig itt volt a következő pénznyelőm. Megismerkedtem külföldön egy angol sráccal, jól megvoltunk. Aztán eljött az alkalom és ő meglátogatott EGY TELJES HÉTIG ITT VOLT. a hotelt én fizettem, az ebédeket, a kávékat, a mozit. Erre a pénzt édesapámtól kértem, de én úgy reméltem hogy felesben fogunk mindent fizetni. Sehol se szállt be a cehbe. Még csak a pénztárcája felé sem nyúlt amikor jött a pincérnő. Elhagyta magát, amikor ment haza hosszú szőr volt az arcán, a haja is kócos volt, és az én drága anyámnak sem volt képe egy csokit hozni onnan, ahonnan ő származott. Vendégségbe jött, első találkozás a szülőkkel és így mutatta be magát. Mindentől félt, és még a tescoban is folyamatosan a fenekemben jött, ha már fél méterre volt tőlem megijedt. Gondoltam, mivel ő angol elviszem a tesóm haveri társaságába, ők vele egykorúak és beszélnek angolul. Ott amint a srácok befejeztek egy mondatot és levegőt vettek ő már fordult is hozzám és a kezemet markolászta. Éjjel arra keltem, hogy szorít!!! Megfordulni sem tudtam. Normális ez? Én miután ő elment, két nappal később szakítottam.
Ismerőseim szerint én vonzom be ezeket a típusú férfiakat. Szerintük én keresem őket.
Valójában én nem azt várom, hogy engem pénzeljenek, vagy állandóan kávézni hordjanak és ruháztassanak..csak egy szimpla, normális férfit akarok, aki eljön értem a kocsijával és elvisz egy kávéra. Kapcsolatban természetesen tudom, hogy nem csak a férfi fizet.
Mit gondoltok, bennem a hiba, igaz?
"Valójában én nem azt várom, hogy engem pénzeljenek, vagy állandóan kávézni hordjanak és ruháztassanak"
"csak egy szimpla, normális férfit akarok, aki eljön értem a kocsijával és elvisz egy kávéra"
na most akkor???
Nem benned van a hiba.
Én se vagyok normális szimpla férfi, mert nem tudok a kocsimmal érted menni hogy kávézni vigyelek mert nincs autóm...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!