Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Na jó! Betelt a pohár. Miért...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Na jó! Betelt a pohár. Miért én fizetek mindig a pasiknak?

Figyelt kérdés

Még mielőtt bárki azt hinné, gazdag vagyok, NEM, nagyon nem. Első ilyen 'kapcsolatom' két éve volt. A pasi akkor 28 volt és a randijaink szinte folyton az utcán zajlottak. Nekem ez persze nem tetszett, hiszen ki szeretne egy felnőtt kapcsolatot ami a tinikéhez hasonló. Az első nyilvános szereplésünkkor én fizettem a teáját, mert neki nem volt pénze (bár a kávézó előtt még beugrott cigarettát venni magának:S). Ezt követő napom szakítottam.

Most pedig itt volt a következő pénznyelőm. Megismerkedtem külföldön egy angol sráccal, jól megvoltunk. Aztán eljött az alkalom és ő meglátogatott EGY TELJES HÉTIG ITT VOLT. a hotelt én fizettem, az ebédeket, a kávékat, a mozit. Erre a pénzt édesapámtól kértem, de én úgy reméltem hogy felesben fogunk mindent fizetni. Sehol se szállt be a cehbe. Még csak a pénztárcája felé sem nyúlt amikor jött a pincérnő. Elhagyta magát, amikor ment haza hosszú szőr volt az arcán, a haja is kócos volt, és az én drága anyámnak sem volt képe egy csokit hozni onnan, ahonnan ő származott. Vendégségbe jött, első találkozás a szülőkkel és így mutatta be magát. Mindentől félt, és még a tescoban is folyamatosan a fenekemben jött, ha már fél méterre volt tőlem megijedt. Gondoltam, mivel ő angol elviszem a tesóm haveri társaságába, ők vele egykorúak és beszélnek angolul. Ott amint a srácok befejeztek egy mondatot és levegőt vettek ő már fordult is hozzám és a kezemet markolászta. Éjjel arra keltem, hogy szorít!!! Megfordulni sem tudtam. Normális ez? Én miután ő elment, két nappal később szakítottam.

Ismerőseim szerint én vonzom be ezeket a típusú férfiakat. Szerintük én keresem őket.

Valójában én nem azt várom, hogy engem pénzeljenek, vagy állandóan kávézni hordjanak és ruháztassanak..csak egy szimpla, normális férfit akarok, aki eljön értem a kocsijával és elvisz egy kávéra. Kapcsolatban természetesen tudom, hogy nem csak a férfi fizet.

Mit gondoltok, bennem a hiba, igaz?

2013. okt. 7. 18:06
1 2 3
 1/27 anonim ***** válasza:
Valószínű, hogy tényleg akaratlanul vonzod az ilyen ingyenélőket, mert én személy szerint nem fogadnék el max felesbe :) 23/F
2013. okt. 7. 18:09
 2/27 anonim ***** válasza:
Ezért kell előre megbeszélni, hogy ki mit fizet. : )
2013. okt. 7. 18:10
 3/27 ameoland ***** válasza:
45%

"Valójában én nem azt várom, hogy engem pénzeljenek, vagy állandóan kávézni hordjanak és ruháztassanak"

"csak egy szimpla, normális férfit akarok, aki eljön értem a kocsijával és elvisz egy kávéra"

na most akkor???

2013. okt. 7. 18:10
 4/27 anonim ***** válasza:
Peched volt, ez ilyen egyszerű. A leírásban összesen 2 defektes kapcsolatról volt szó. Van akinek ennek a sokszorosára van szüksége, mire megtalálja az "igazit", szóval ne aggódj.
2013. okt. 7. 18:11
 5/27 anonim ***** válasza:
jól kihasználtak te meg hagytad magad! én a helyedbe nem fizettem volna senkinek semmit a kávémat megidtam volna az én részem kifizettem volna és ha nem tetszett volna neki akkor ott hagyom.
2013. okt. 7. 18:11
 6/27 Sir Sarcasm ***** válasza:
Miért idiótákkal ismerkedsz? És miért nem tudod kinyitni a kicsi szádat? Állj a sarkadra, ne hagyd, hogy kihasználjanak!
2013. okt. 7. 18:12
 7/27 A kérdező kommentje:
Amint leírtam, nem hiányzik, hogy minden nap abból álljon, hogy a pasi rám költi a pénzét. Az, hogy meglep és elvisz egy kávéra számomra evidens lenne. Viszont nem fontos, hogy az összes kávét, amire elmegyünk ő álljon. Szívesen hívom vissza az embereket mert általában visszakapom. És ezt a párkapcsolatra is értem. Azt, hogy jól esne, ha az a férfi idegurulna egy járműn és elvinne egy kávéra az az első randira értendő. Szeretnék egy független, önálló palit, aki tesz is a jövőjéért. Nem vagyok fiatal már, de mindig rosszul választok...
2013. okt. 7. 18:14
 8/27 anonim ***** válasza:
Szóval a herceget várod Mercivel?
2013. okt. 7. 18:16
 9/27 anonim ***** válasza:
100%

Nem benned van a hiba.

Én se vagyok normális szimpla férfi, mert nem tudok a kocsimmal érted menni hogy kávézni vigyelek mert nincs autóm...

2013. okt. 7. 18:18
 10/27 anonim ***** válasza:
Őőőő, te is pasi vagy?
2013. okt. 7. 18:19
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!