Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Választás előtt állok? Mit...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Választás előtt állok? Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Több mint 2 éve van párom, a kapcsolatunk különleges,mert mintha már 20éve élnénk együtt annyira beilleszkedtünk egymás életébe.Pedig még csak 20évesek vagyunk, nagyon szeretem de már nem lángoló szerelemmel.. Nálunk is úgy 1,5évnél kezdődtek a gondok. A párom szerett volona több szabadságot, meg barátaival lenni amit mellettem nem tehetett meg 100%osan, sokszor kritizálta a külsőm, mert azt akarta tökéletes legyek.illetve uralkodó típus mindenben.(viselkedésembe beleszól, öltözködésembe) A szexben is sok oylan elkíván tőlem amit nem szeretnék megtenni.(anális szex, meg h bármikor szexeljünk mégha meg van is akk is)szóval mostanság hullámzó a kapcsolat, szóbakerült már esküvő gyerekek. 20évesek vagyunk mindketten. Fél éve megismertem azoban egy srácot akivel csak barátok voltunk de beszélgettünk de semmi több 2hete bejelentette h ő harcolni akar értem. mert belémszeretett, s szerintem is kedves. Vele bizonyos dolgokban jobban összeillünk mint a mostani párommal. Nem tudom mi lenne a helyes, h 2éves kapcsolatot feldobjak ezért ami már lényegében így sem működik olyan jól és válasszam az újat, aki szeret és lehet h jobb vele? (A jelenlegipárom az első komolyabb kapcsolatom)előre is köszi 20L
2009. nov. 9. 13:47
 1/3 anonim ***** válasza:

Azt írtad, már két éve vegytok együtt és a gondok kb. másfél éve kezdődtek. Problémák minden kapcsolatban vannak, ha nem előbb, akkor utóbb fognak jelentkezni. Egy kapcsolatnak -főleg egy olyannak, ami már két éve tart- a kölcsönös elfogadáson, kompromisszumon, kellene nyugodni.

Ha az idő előrehaladtával felmerül valami, -írtad a kérdésben is, hogy a barátod rádkényszerít dolgokat, kritizálja a külsőd, stb- azt meg kell beszélni. Erről szól a kompromisszum. Ha ez mégsem sikerül, mert ő nem hajlik felé, akkor viszont tényleg lépni kell, mert akkor nem érsz neki annyit, vagy nem érti meg, mert hülye (bocs). De csakis akkor!

Alapjában véve járt utat járatlanért nem szabad elhagyni. Sem kapcsolatokban, sem az élet más területén. Bejáratott dolgod csak kivételes esetben cserélünk le újra. Ha már tényleg nincs megoldás...

Bocs, h hosszú lett. A legjobbakat kívánom!

2009. nov. 9. 14:17
 2/3 anonim ***** válasza:
én mindig azt tanácsolom, hogy lecserélni nem szabad senkit. Ha úgy döntessz, vége, akkor búcsúzzatok el, gyászold meg a kapcsolatot, légy egyedül egy ideig, aztán kezdj újat. Amúgy csöbörből vödörbe. Ha egy másikért hagyod ott a barátod, akkor kicsit hütlenkedés szerintem. 2 éves kapcs megérdemel kis hüséget,nem? Meg meg is lehet beszélni a problémákat. Mi 6 éves házasok vagyunk, most született a 3. babánk. Ja, amúgy nálunk az orális problémát az ízesített óvszer megoldotta! Komprumisszum!
2009. nov. 12. 21:56
 3/3 anonim ***** válasza:
ja, bocs! Nem orális gond, hanem anális. Hát , abban nem tudok segíteni, én sose akartam. Mindent a maga helyére tegyünk! Kardot a hüvelybe! :D
2009. nov. 12. 22:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!