Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ti járnátok olyan lánnyal...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti járnátok olyan lánnyal akinek az apja maffiózó? Miért/Miért nem?

Figyelt kérdés

2013. okt. 7. 16:08
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Járnék persze. Sőt be is szállnék a bizniszbe , hogy majd én folytassam a családi melót.
2013. okt. 7. 17:17
 12/17 anonim válasza:
100%
Sok bolond...nagy a szátok nagyon hogy beszállnátok meg vinnétek a "bizniszt" de ez nem olyan mint a filmek...Ti nagyon azt gondoljátok hogy ez itt mind olyan egyszerű meg könnyű semmit se tudtok róla vicc ...meg ijednétek miest az első ember lekéne lőnötök akinek családja van gyerekei...sok tanulatlan akik a filmekből élnek..
2013. okt. 7. 17:56
 13/17 anonim ***** válasza:

"meg ijednétek miest az első ember lekéne lőnötök akinek családja van gyerekei...sok tanulatlan akik a filmekből élnek "

Miből gondolod, hogy itt minden embernek tiszta a lelkiismerete? Mi van akkor, ha valaki van olyan gátlástalan lelketlen, hogy simán megtudja tenni, mert már eljutott egy olyan pontra az élete, hogy nem okoz gondot neki az ölés.

2013. okt. 7. 18:05
 14/17 anonim ***** válasza:
na meg te kis naiv vagy mert komolyanveszed amiket valaszolnak. Szerintem 110% csak irja hogy tovabbvenne meg stb ide akarmit kiirnak nemjottel meg ra? En megolnem az apjat es enlennek a fonok na van ver a pucamban mi?:))
2013. okt. 7. 18:13
 15/17 anonim ***** válasza:

Kizárt!

Tuti agyonveretne vagy csak simán lelőne ha bármi olyat tennék ami a pici lányának vagy neki nem tetszik.

2013. okt. 7. 19:15
 16/17 anonim ***** válasza:

én voltam ilyen kapcsolatban. szerintem akkor menj bele, ha nagyon tudsz bánni az emberekkel, és biztos, hogy az após elfogad. ha nem vagy biztos a dolgodban, akkor ne is próbálkozz, egy rossz lépés és pórul jársz. nem arról beszélek, hogy kinyírnak, ugyan már, ez nem a 30-as évek amerikája, de azért tudnak az ilyen emberek problémát okozni.

de mondom, ha jóban vagy az apóssal (én nagyon jóban voltam vele, anélkül, hogy mennem kellett volna akárhová is vele), és azóta szétmentünk a csajjal, de az apjával mai napig beszélek :)

2013. okt. 7. 22:47
 17/17 anonim válasza:
Ja azért gondoljátok meg, hogy ha jártok egy csajjal akinek az apja Maffia, és netalántán megcsalnátok a lányt, hát és utána rettegésben élnétek!
2014. febr. 28. 11:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!