Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti járnátok olyan lánnyal akinek az apja maffiózó? Miért/Miért nem?
"meg ijednétek miest az első ember lekéne lőnötök akinek családja van gyerekei...sok tanulatlan akik a filmekből élnek "
Miből gondolod, hogy itt minden embernek tiszta a lelkiismerete? Mi van akkor, ha valaki van olyan gátlástalan lelketlen, hogy simán megtudja tenni, mert már eljutott egy olyan pontra az élete, hogy nem okoz gondot neki az ölés.
Kizárt!
Tuti agyonveretne vagy csak simán lelőne ha bármi olyat tennék ami a pici lányának vagy neki nem tetszik.
én voltam ilyen kapcsolatban. szerintem akkor menj bele, ha nagyon tudsz bánni az emberekkel, és biztos, hogy az após elfogad. ha nem vagy biztos a dolgodban, akkor ne is próbálkozz, egy rossz lépés és pórul jársz. nem arról beszélek, hogy kinyírnak, ugyan már, ez nem a 30-as évek amerikája, de azért tudnak az ilyen emberek problémát okozni.
de mondom, ha jóban vagy az apóssal (én nagyon jóban voltam vele, anélkül, hogy mennem kellett volna akárhová is vele), és azóta szétmentünk a csajjal, de az apjával mai napig beszélek :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!