Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy csókoljam meg?
Figyelt kérdés
Van egy fiú aki nagyon tetszik és én is tetszek neki,és azt mondta hogy ha akarok valamit akkor lépjek.de én nem merem megcsókolni.mit csináljak??
(értelmes válaszokat várok)
2013. okt. 6. 19:17
1/5 anonim válasza:
A fiú várja hogy te lépj?? :o
Miért nem ő??
Ez nekem bonyolult...
2/5 anonim válasza:
b meg.....
a fiú dolga megcsókolni a lányt, te ne vcsinálj semmit, hanem mond meg neki, hogy ha akar valamit lépjen, vagy lekésik rólad.
3/5 anonim válasza:
Nem tudom, hogy miért raksz fel olyan kérdést, amit már kb. x100 feltettek.
...
http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__parkapcsolatok_..
....
4/5 A kérdező kommentje:
kedves utolsó kérdező!
nem azt kérdeztem hogy "hogy kell csókolózni" tisztában vagyok vele h h kell..nem ez volt a kérdés :***
2013. okt. 6. 19:25
5/5 anonim válasza:
tedd meg :) ha a fiú is akarja, visszacsókol :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!