Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit jelent az, hogy a nők nem szeretik a bólogató kiskutyákat és az ordító majmokat, hanem azt szeretik ha csendben lépked mellettük a tigris?
Figyelt kérdés
2013. okt. 6. 18:07
11/13 lámakrokodil válasza:
Szerintem azt, hogy a tigrisnek nagy kampós behúzható f***a van, ami fájdalmat okoz és ezt szeretik a nők.
12/13 anonim válasza:
Szeretik a bánatos fülemet... Senki nem akar egy tigrist tartani. Tudod mennyibe kerülne etetni? :D
13/13 anonim válasza:
Szerintem ez az idézet nagyon igaz.
Az én Drágám pont ilyen. <3
Sok mindent nem lehet rajta magyarázni. Nyilván azt jelenti, hogy a nők nem szeretik a papucs férjeket akiknek semmi önálló gondolata, akarata, sem pedig az ilyen nagypofájú, beképzelt, felvágós barmokat.
Azt szeretik, ha valaki méltóságteljesen, férfiként mellettük áll, és aki mellett nőnek érezhetik magukat az és biztonságban.
Kinek egy pitiző kiskutya (pasiban), kinek egy nagyszájú semmirekellő?
A tigrisnek van méltósága, nem alázkodik meg senki és semmi előtt, és nincs szüksége önmenedzselésre, magasztalásra ahhoz, hogy elhiggyük az ami. Fenséges, méltóságteljes teremtmény.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!