Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez megcsalásnak számít?
Figyelt kérdés
Van egy féléves kapcsolatom, és voltam egy házibuliba ahol egy fiú simogatta a hasamat és puszilgatta a hátamat meg a nyakamat, ez megcsalás?2009. nov. 9. 00:36
1/13 anonim 

válasza:

Ha hagytad és tetszett, akkor már elég indok arra, hogy alapjaiban rengesse meg a gyermekcipőben totyogó kapcsolatot.
4/13 anonim 

válasza:

Na ez az undorító. Nem az mikor egy 14 meg egy 22 éves szereti egymást. Az csak az irigyeknek nem tetszik.
5/13 anonim 

válasza:

Utolsó.
Ne ugass már itt is.
Irigykedik a halál. Ez a rögeszméd...
6/13 anonim 

válasza:

Beleszerettél? Úgy érezted, hogy többet kapsz tőle mint a barátodtól? Elgondolkoztál rajta, hogy többet akarsz a sráctól mint a pasidtól? Kevésbé szereted ezután a párod?
Ha ezek közül egyikre sem adtál igen választ akkor nem megcsalás, csak jól érezted magad. Még ha lefeküdtél volna vele érzelemmentesen az sem megcsalás.
7/13 anonim 

válasza:

Kinek mi a megcsalás...számomra már egy ártatlan flört, vagy egy huncutabb ábrándozás is annak számít, vkinek a mással való szex sem az...Nekem már az is naon rosszul esne, ha a barátom csak simogatna egy másik lányt, vagy megcsókolná...vagy ha esetleg neten flörtölne idegen, vagy nem idegen lányokkal...és ugyanígy rám is vonatkozik, nem tudnék ilyet tenni vele, mert szeretem...1ébként gondolj bele, neked hogy esne, ha a barátoddal ilyen történne!?
8/13 anonim 

válasza:

Ilyet az ember azzal csinál akit szeret akivel ágyba szeretne bújni. még hogy megcsalás e? naná sőt nálam a csók is vagy akár egy szenvedéjesebb beszélgetés is az egy kapcsolatban ez nem megengedhető mindegy mióta tart.punktum
9/13 anonim 

válasza:

Mivel hagytad, hogy ez történjen, ezért az. Az én páromat bizony ne simogassa, puszilgassa rajtam kívül senki!
10/13 anonim 

válasza:

Hát én biztos ütöttem volna a gyereket még a mentőben is, ha a barátnőmmel ezt csinálták volna. De szerencsére nekem nem kell aggódnom emiatt :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!