Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Párom alkalmi munkákat dolgozik, de a hideg idő miatt most itthon van. Idegesít a jelenléte, pihenni szeretnék de tőle nem lehet. Mit csináljak, hogy egy kis időre elmenjen itthonról? Van ötletetek?
Figyelt kérdés
2013. okt. 6. 09:24
21/27 anonim válasza:
Szegény férfi.
Nem szereted, kár együtt maradnotok.
22/27 anonim válasza:
Szerintem ez fake. Ha nem,meg had maradjon már otthon VASÁRNAP! Vagy vasárnap is űznéd,ha dolgozna?Egy hete van szar idő.Mit szoktatok ti csinálni télen? Megeszitek egymást?
23/27 A kérdező kommentje:
Télen máshol dolgozik, de még oda most nem mehet. Menjen el az apjához, testvéreihez, vagy valahová csak engem ne idegesítsen.
2013. okt. 6. 10:55
24/27 anonim válasza:
Ez ugyanaz a kamukérdező, aki azt a gyerekes kérdést írta ki, a gyerek apja miért foglalkozik a kisbabájukkal. Megismerni a stílusát.
25/27 A kérdező kommentje:
Mi van? Nekünk szerencsére még nincs gyerekünk.
2013. okt. 6. 10:58
26/27 anonim válasza:
szép pár vagyok ha idegesít a jelenléte a párodnak.. továbbá ha nem tudtok egy ilyet megbeszélni hogy te pl pihenni akarsz (aludni) akkor hagyjon békén addig.
27/27 Amado atya válasza:
Adj neki egy ötezrest, és küldd a kocsmába.
Vagy adj neki harmincezret, és menjen a swinger clubba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!