Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Valaki? Nagyon aggódok, hogy valami baj történhetett.
Figyelt kérdés
A barátom 17 éves. Elég messze lakik tőlem. Szerda este beszéltem vele utoljára. Akkor azt mondta, hogy "Holnap beszélünk". Azóta nem is jelentkezett be a facebook-os oldalára. Nem is hívott. Azóta nem tudom mi van vele. 1 hónapja mondott valamit és attól tartok amiatt nem írt/hívott. A legjobb barátnőm mostanában elég bunkó és nem szeretnék erről szólni neki. Ha írhatok valakinek akkor írja kommentbe, hogy írhatok-e neki erről, mert szerintem így nehezen lehetne segíteni, hogy nem írtam ide, mit mondott nekem 1 hónapja a barátom.2013. okt. 5. 20:52
1/10 anonim válasza:
Vedd fel a kapcsolatot valakijével/valami barátjával.
2/10 godside válasza:
na akkor vagy ongyilkos lett, vagy masik not dug, vagy csak egyszeruen pont leszar kinek kell egy ilyen aggodos pi csa?
3/10 Intoxcation válasza:
#2es kommentelőt annyival egészíteném ki: Vagy csak simán van élete, és nem minden nap jelentkezik be fésztyúkra.
4/10 A kérdező kommentje:
Az az igazság, hogy nem ismerem őket és a haverjai se ismernek engem. 1-2 haverjának tudom a nevét, de nem tudom melyikük az akiben megbízhatok. Az is lehet hogy hülyének néznének.
2013. okt. 5. 20:56
7/10 anonim válasza:
Írj nyugodtan,hátha tudok valamit segíteni,vagy valamicskét nyugtatni rajtad.
8/10 anonim válasza:
Ilyenkor szülőt, testvért, havert, ismerőst kell keresni.
9/10 anonim válasza:
Nem biztos, hogy tudok neked hasznosat mondani, de írj, ha gondolod.
10/10 anonim válasza:
Nekem is írhatsz, szívesen megpróbálok segíteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!