Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Nem tudok tanulni. Voltatok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem tudok tanulni. Voltatok már így? Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Régebben jó tanuló voltam, de most szerelmes vagyok (igazából régóta). Az a gond, ha tanulnék, az jár a fejemben, hogy a karjába ugranék meg alig várom, hogy láthassam meg hasonlók. Hogy tudnék arra koncentrálni, amire kell??

2013. okt. 5. 20:35
 1/9 anonim ***** válasza:
Szedd má' összé maágádot hát hő!
 2/9 Intoxcation ***** válasza:
100%
Gondolj arra, hogyha karót írsz, nem fog összejönni veled.
 3/9 godside ***** válasza:
vagy dugjatok egyet es utana tanuljatok egyutt..
2013. okt. 5. 20:37
 4/9 anonim ***** válasza:
46%

Én voltam úgy, hogy nem tudtam tanulni, és ennek két oka van és két megoldása:

1.túl hülye vagy az anyaghoz-inkább tanulj mást

2.stresszes vagy-ilyenkor használhatsz mindenféle anyagot, Marit és Huánát, LSD-t, stb.

2013. okt. 5. 20:38
 5/9 anonim ***** válasza:
90%

Úristen hány éves vagy 12?

Egyetemen annak örülök ha valamiből 2-est kapok!

2013. okt. 5. 20:38
 6/9 A kérdező kommentje:
#2: igen, egyébként pont az, hogy a srác jó tanuló, és ezért nekem is kéne. Viszont ha elkezdek tanulni, ezért a tanulásról is a srác jut eszembe, és megint nem tanulok.
2013. okt. 5. 20:43
 7/9 A kérdező kommentje:
#5: Én is örülök, ha 2-est kapok, de azt is meg kell szerezni.
2013. okt. 5. 20:44
 8/9 anonim ***** válasza:
Ha már ott tartasz, hogy kérdést is kiírsz róla, itt ma már bizony nem lesz tanulás! :D
2013. okt. 5. 20:46
 9/9 anonim válasza:
ugyan ez a szituáció. engem az motivál, hogy ő szinte kitűnő fiúként, én meg lányként mostanság 2es 3as. És ez szerintem nagyon gáz. Úgy érzem nem vagyok méltó hozzá, ha ennyire buta vagyok. Ezért igyekszem jó jegyeket szerezni, tanulni.
2013. okt. 6. 08:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!