Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Akkor most, hogy is van ez? Világosítsatok föl!
Bárcsak több ilyen nő lenne, mint a kérdező!
Hm, szerintem nem csak a férfiak követnek el ilyet, hanem a nők is, de az esetek nagy többségében akkor, ha a párkapcsolat lángja már kialudni látszik, vagy valami nem működik benne. Persze van olyan is, aki forró vérű és remek kapcsolat mellett is félrelép, de nem ez a jellemző szerintem.
Ez lenne az alap, amit a kérdező feltételez, de a férfiak génjeiben benne van a vadászösztön, a szaporítás iránti vágy, utódok nemzése, ezért is mennek sokan a farkuk után.
Értem , tehát egyén és hűségfüggő. Utolsó köszi.:)
Kedves második, neked pedig üzenem, hogy ne a saját keserű tapasztalataidból indulj ki, mert nem minden nő hajt a pénzre, mert én magasról teszek rá, mert nem a pénzt fogom megölelni nem a pénzbe leszek szerelmes..sajnálom,hogy általánosítanak, lehet,hogy a legtöbb nőnek sajnos ez számít, de ebben a ro.adt materialista világban már kb ez a természetes..az pedig,hogy egoista lennék..ajaj.:) Annyi önbizalmam van mint egy molylepkének, pedig nincs baj a külsőmmel..de hát ez van.(:
Hm...
A világ nem fekete-fehér.
Színes!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!