Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van olyan fiú akinek bejönnek az alacsony lányok kb : a 150 cm-es alacsony lányok?
Figyelt kérdés
én pont ilyen vagyok és a fiuk nem csajnak néznek hanem valami kislánynak . Pedig már 17 éves vagyok . önbizalmam is elveszett már és ugy gondolom soha nem lesz kapcsolatom2013. okt. 5. 14:13
11/21 anonim válasza:
Nekem az alacsonyabb lányok jönnek be, mert én is viszonylag alacsony vagyok. Képet esetleg küldesz privátban? :) 19/F
12/21 anonim válasza:
Nekem csak az alacsonyak jönnek be, max 170 ig, de már az is magas, inkább 165.
13/21 anonim válasza:
Nekem csak az a kikötésem, hogy magasabb ne legyen nálam (185) amúgy meg szeretem őket :D
14/21 anonim válasza:
Nekem igazából volt már nagyon alacsony lány, és nagyon magas lány is aki tetszett. Nekem a magasságnál sokkal fontosabb, hogy csinos, kedves, aranyos stb. legyen. 16/f
Ne másoknak próbálj meg megfelelni, hanem önmagadnak.
15/21 anonim válasza:
Nekem sem jönnek be az alacsony lányok.
16/21 anonim válasza:
Van ilyen ismerősöm és khm... nagyon is tetszik. :D Bár ahogy eddig észrevettem ez nagyon nem kölcsönös. xD
17/21 anonim válasza:
Imádom a pici csajokat,a gyengéim ;-)
18/21 anonim válasza:
A férfiak 80-90%-a vonzónak tartja. Mit sírsz?
19/21 anonim válasza:
Bejönnek de inkább 155-160 körüliek.
20/21 anonim válasza:
Biztos van ilyen fiú, de nem én. Pont inkább a magas 170+ lányokat szeretem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!