Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit vegyek a baratnomnek mert mar egy eve egyutt vagyunk? 15 eves a csaj.
Figyelt kérdés
Van egy par otletem de jobb lenne ha mondanatok ti is egy parat.2008. júl. 5. 07:38
2/5 anonim válasza:
Mondanám hogy parfümöt,de 15 éves korban inkább a szerelmes plüss figurák mennek .KB16-ig elég a plüss.17-19-ig parfüm(de nem valami bóvli)20-26-ig ruhát,elviszed,és amit ő választ,27-pedig már csak az arany.Minnél idősebb annál nagyobb lesz az elvárása.Nő vagyok úgyhogy tudom.
3/5 anonim válasza:
én egy rózsának meg egy heles plüssnek örülnék(15 éves csaj)
4/5 anonim válasza:
Én parfümnek is örülnék. De vegyél olyat ami kapcsolódik a hobbijához, vagy hozzátok. Esetleg tudjahasználni, sokan abba a hibába esnek, hogy megveszik a sok porfogót, ami semmire sem jó.. Lehet megkövezni, de így gondolom.
Én is lány vagyok. ^^
5/5 anonim válasza:
En mondjuk vennek 1kepkeretet(valami szepet..nem olyan egyszerut:D) es rakjatok bele 1kozos kepet...es vegyel a csajonak 1rozsat...en ezt tennem:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!