Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Nektek volt már ilyen párkapcs...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nektek volt már ilyen párkapcsolatotok?

Figyelt kérdés

Ahol hosszabb ideje voltatok együtt lánnyal/fiúval és a dolgok kihűltek (nem közeledik már úgy, nem kíván úgy, máskor meg nagyon is tehát ilyen hullámzó) és nem léptetek ki? Ha nem, miért nem?

Én magamat el nem tudtam sosem képzelni hogy együtt legyek valakivel, ha már nem volt szenvedély. Mindig kiléptem én előbb.

2013. okt. 4. 13:14
 1/6 anonim ***** válasza:
Velem még nem volt ilyen, de a környezetemben volt már rá elég példa. :)
2013. okt. 4. 13:15
 2/6 A kérdező kommentje:
1-eske: te mindenütt ott vagy? néha idegesítő vagy már :D de kösz a választ.
2013. okt. 4. 13:17
 3/6 anonim ***** válasza:

Mindig fel kell dobni a kapcsolatot,hogy mindig meg legyen a varázs.

Nem feltétlenül kell elmenekülni rögtön.

2013. okt. 4. 13:17
 4/6 anonim ***** válasza:
32%

Mi a jó büdös francért zavar ez téged kérdező?

Jobb hogyha nem a kérdésedre válaszolok?

Amúgy meg nem muszály elolvasni a válaszaimat!

2013. okt. 4. 13:21
 5/6 anonim ***** válasza:

Mennyire hültek ki?

Amúgy nem lehet állandóan fú de nagy szenvedélyes, "letépemróladaruhát"-hangulat.

Tudod ez hullámzik.

Ha az elején kilépsz, gyáva vagy. Nincs türelmed. Ha szenvedélyre vágysz, menj prostihoz és fizess érte. Ha normális, emberi kapcsolatra, aminél vagy egy egyszer fent-egyszer lent periódus, de a szeretet állandó, keress BARÁTNŐT.

2013. okt. 4. 13:34
 6/6 anonim ***** válasza:
Én inkább a prostit kérem. Egy olcsóbbat. Tudsz adni telefonszámot, vagy hogy megy ez nálad? S te vagy a futtató s neked kell mindig fizetni, vagy csak valami közvetítő vagy s most kell fizetni egyszer? Vagy hogy megy, mik az egyéb feltételek?
2013. okt. 4. 14:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!