Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van egy lány aki tetszik, de van pasija, hogy mondjam el neki?
Figyelt kérdés
Van egy lány aki tetszik, de van pasija, hogy mondjam el neki? Na szóval, van egy lány , az évfolyamtársam, nekem nagyon tetszik , szőke haj, zöld szem , 169-170cm körüli magasság, aranyos arc,szép mosoly! Ő 14 lesz Márciusban , Én 14 3hét múlva. Én nem vagyok egy hű de ki*aszott király csávó,de viszont, kék szemem van , magas vagyok , egy kis izom is van rajtam (Bicepsz,tricepsz,vádlik). 1 hónapja ismerem Őt. Napi szinten 8-9 órákat "beszélgetünk",szám csere természetesen volt.Szerinte "jófej, kedves, aranyos srác" vagyok, szerintem a hajam is bejön neki :D A para csak az hogy van egy töpszli "pasija" , konkrétan engem állva le.szop,egy hülye kis gyerek aki ki*aszott beképzelt. Fele annyit nem foglakozik a lánnyal mint Én,1 hetes a "kapcsolatuk" , két összeveszésen vannak túl , a kis sz*rcsimbókkal! Mit tegyek? Egyrészt, nem akarok belerondítani a "kapcsolatukba", mert az nem úriemberhez méltó! Másrészt, Meg bolondulok , ha nem lesz az enyém ! A héten mindketten betegek voltunk, ugy kezdtük a napot hogy reggel első dolgunk az volt hogy írjunk a másiknak egy "Jó reggelt" vagy valami hasonló üzenetet, estepedig lefekvés elött az volt az utolsó hogy egy "Jó éjt'!" üzenetet írtunk egymásnak ! Szerintetek mit kéne tennem ? A legózzatok még , barbiezzatok még, meg hasonlókat ne írjátok , köszi! 14/f2013. okt. 4. 00:43
21/28 anonim válasza:
Valamit nem értek. "Napi szinten 8-9 órákat beszélgetünk".
Akkor hogy jut ideje a pasijára? Aki amúgy a tied is, hiszen ő "konkrétan engem állva le.szop". Téged?
Az meg, hogy a hajad is bejön neki, és mégsem kellesz, egy nagy rejtély.
22/28 anonim válasza:
Ne kezdj olyan lánnyal aki párkapcsolatban van. Szemétség belerondítani másikba.
23/28 anonim válasza:
Minden amit kivánok az az hogy szerezd meg a lányt.Aztán 1 hónapon belül valaki ugyan ezen az elven csapja le a te kezedről is.Bort iszol és vizet prédikálsz
24/28 anonim válasza:
Hallod leszarjuk a kék szemeidet meg az izmaidat. És had világosítsalak fel, hogy a magasság nem minden. Nem ettől leszel álompasi, sem attól, ha tetszik neki a hajad.
Az írásod alapján ebből a 9 óra beszélgetésből 8 és fél az a te érdeklődésed, amire ő smiley-jel válaszol, nem de?
Ne beszéld be magadnak ennyire görcsösen, hogy tetszel neki, mert lehet, hogy nem.
Figyelj, szerintem hagyd őket, mert a végén még megleckéztet az, aki állva leszop. ;)
Nem kell neked már Barbie, sem Lego. De menj Playstationözni.
25/28 anonim válasza:
Utolsó vagyok: *Smiley-val. Bocsesz.
26/28 A kérdező kommentje:
Utolso : Nem beszelek be magamnak semmit.A kissrac meg nem akadaly. 13 eves es pinahianya van ,meg akarja csak d*gni a csajt,utana pedig elhagyni. Amugy teljesen normalis beszelgeteseket folytatunk egymassal, nem smiley-val valaszol semmire , normalis mondatokkal. Nem ugy , mint egy tinip*csa.:) Ui.: Közeleg a névnapja, és szeretném meglepni valamivel, en arra gondoltam elvinnem gokartozni vagy valami moziba , ahol kettenvjol erznenk magunkat! Szerintetek?
2013. okt. 4. 20:39
27/28 anonim válasza:
Istenem.........Ha akármilyen válasz jön ami negatív és zsebből az a válasz rá hogy a mostani barátja(DE HOGY MI A FAS*OMÉRT A BARÁTJA HOGYHA A LÁNY ANNYIRA UTÁLJA AZT NEM TUDOM FELFOGNI ÉP AGGYAL) ilyen kis szerencsétlen én meg ilyen fa*za vagyok akkor miért teszel fel kérdést?Meg az a részlet nagyon érdekes hogy "nem vagyok király csak izmos magas jóképű tetszik neki a hajam kék a szemem ja és én vagyok superman is".ja és hogy hozzászoljak valami normálisat is várd meg amíg a srác aki álva leszop megpróbálja rongyosra du*ni a barátnődet és a lány belemegy akkor ráb*sztál ha meg nem akkor a tiéd a pálya ilyen egyszerű nem?
28/28 anonim válasza:
Te hülye vagy,beképzelt és neked se kéne másre szerintem a csaj :3 :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!