Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ennyi már elég ahhoz, hogy begerjedjen? Srácok ti is beindultok ennyitől?
Péntek éjjel együtt aludtam a pasimmal.
Puszilgattam a nyakát, akkor még nem nyögdécselt annyira...
De amikor gyengéden harapdálni kezdtem a fülét és a nyakát, akkor egyre jobban sziszegett és sóhajtozott.
És azt is észrevettem, hogy nagyon tetszik neki, amikor az arcát simogatom.
Ennyitől már beindul?
(19 éves)

Alap hogy tetszett neki.A nyögdécseléssel pedig a tudtodra akarta ezt hozni.Néha én is hangosabb vagyok szándékosan.ezzel kicsit próbálom növelni a csajom önbizalmát.Érezze hogy mindent jól csinál.Mellesleg pedig így valahogy én is jobban beleélem magam.
20/F

Én lány vagyok, de tudhatom a választ az elmondásokból:) Egy pasinak már ennél sokkal kevesebb is nagyon izgató tud lenni. Mondjuk ha eszébe jut a barátnője, vagy a lány, aki neki tetszik. Egy nyakcsókolás gondolhatod, mit vált ki belőle... Attól én is bármikor beindulok, és akkor még a fülemhez hozzá sem értek..
22/l
Ha jól csinálod, akkor tuti. A visszajelzésekre érdemes figyelni. Az arc-simi az elfogadás, a fül-nyak csócsmálás a vágy jele, úgyhogy normális férfiember ezt nem hagyja jelzés-szó-tett nélkül :)
F20
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!