Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Még sosem volt hosszú, tartós kapcsolatom, milyen az?
Figyelt kérdés
26F2013. okt. 3. 20:42
11/18 anonim válasza:
A hazugság. Mindig őszinte vagyok és ezzel vissza is élnek a nők.
12/18 anonim válasza:
nekem most van az első,22 éves vagyok (lány) és 2 éve tart. elég érdekes mert előtte sose volt barátom. pedig nagyon szépnek tartottak a srácok meg lányok is,nem beképzeltségből írom,de serdülőkorom óta csak jó tapasztalataim voltam ilyen téren. csak valahogy mindig addig tetszett valaki,amíg meg nem tudtam hogy én is tetszem neki. aztán a viszontlátásra. tudom ez most nagyon rosszul hangzik,de sajnos ez volt :/ aztán jött valaki,aki nagyon tetszett,eleinte én is neki,de aztán mégsem kellettem neki,pedig ő lett volna az első,akivel komolyan össze is jöttem volna. de ugye nem sikerült és kb másfél évig "sírtam" utána. aztán elmúlt,de én szerelmes lettem a szerelembe,az álmaimban éltem,elképzeltem milyen lehet egy jó kapcsolat,mint a filmekben,mesékben. hogy nagy szerelem van mindig,nagyon intenzíven stb stb. aztán mint már írtam,1 éve összejöttem az első igazi barátommal. de idő közben ahogy teltek a hónapok,rá kellett hogy jöjjek,hogy nincs olyan kapcsolat mint amit az ember megálmodik magának. DE! ezzel nem azt mondom,hogy nincs olyan jó,csak más. szerintem egy tartós hosszú kapcsolatban egyszerre vagy a partnered szerelme,társa,barátja,szeretője stb stb. nem éghettek minden nap az érzésektől,vannak napok mikor csak úgy vagytok. valahol olvastam hogy az igaz hosszú szerelem is olyan,hogy szerelem aztán megvagytok,aztán megint szerelem és megint megvagytok. én szerelmes vagyok a barátomba a mai napig,de így 2 év elteltével már nem az van mint az elején,az egész dolog már hogy is mondjam..természetessé vált. az érzések,a szex..minden. mi egyébként össze is költöztünk 4 hónap után,mert nem akartunk távollenni egymástól :) ezzel az egésszel csak azt akarom mondani,hogy egy hosszú tartós kapcsolatban mikor már eltűnik valamennyire a rózsaszín köd,már nem csak a szerelem túlmisztifikált fogalmát fogja szerintem érezni az ember,hanem sok minden mást is. megnyugvást,bizalmat,tiszteletet,szeretetet,melegséget,harmóniát és így tovább. persze van sokszor olyan mint az első hónapokban,hogy lángolsz mint állat,de pl egy együttélésnél szerintem nem lehet így minden nap minden percben :) az az igazó jó kapcsolat,ahol már amikor elmúlt az újdonság ereje és már kicsit lenyugodtál,akkor is az van benned,hogy ezzel az emberrel akarsz lenni,nem kell senki más,jól érzed magad úgy ahogy vagy,nem hiányzik semmi :) bocsi hogy ilyen hosszú voltam :$ :)
13/18 anonim válasza:
sz..r, a romlás virágai, mint a romlott sajt, unalmas, feszült, féltékenykedős, "mivanha"-érzéses, ami gyakran kombinálódik a "nemtudomotthagyni"-érzéssel.... öööö, ennyi jutott hirtelen eszembe:D
14/18 anonim válasza:
Majd' 7 évig volt barátnőm, jó volt, ám elromlott, de nem bánok semmit! Mindenkinek más, nincs alaprecept :). Talán egyetlen örök érvényű szabály, hogy ha erőlteted, akkor nem fog menni, ha nem parázol rá, sok minden könnyebben jön :)
15/18 anonim válasza:
12-es vagyok. utolsónak teljesen igaza van,ha erőlteted,akkor tuti hogy nem lesz senki még a láthatáron se,de ha nem törődsz vele,nem akarod görcsösen..na akkor fog az öledbe pottyanni. legalábbis nagyobb az esélye,mintha kétségbeesve hajtanál egy komoly kapcsolatra. velem is így volt,bekerültem az egyetemre,azt hittem majd lesznek nagy ereszd el a hajam csajosbulik,csodás szingli élet...erre megismerkedtem a barátommal és ki se tudtak élvezni az első egyetemista évemet :D persze nem bánom :P :)
17/18 anonim válasza:
Olyan mint, amikor van egy kis állatod és mindig gondoznod kell.
18/18 he.csongi válasza:
biztos jó én is most próbálkozom (én is tettem föl ilyen kategóriában kérdést http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__parkapcsolatok_.. )
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!