Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az hogy a barátnőm ha megy bulizni akkor jobban kicsípi magát mint ha velem jönne el?
A lányok általában pasiszerzés céljából öltözködnek így.Én lány vagyok de az biztos hogy én soha nem vennék fel miniszoknyát meg hiányos fölsőt. :D
Az is lehet hogy csak te viszed túlzásba a féltékenységedet vagy a barátnőd tényleg másfelé kacsintgat
A pasim nélkül én sem öltöztem így ki sohasem...
Szerintem is talán az lenne a legjobb,ha rákérdeznél erre.
Jobb megbeszélni ezt,mint "csendben"gyanakodni esetleg.
Nem minden féleképpen más kell neki, hidd el!!!!
Nekem is volt már h jobban kicsiptem magam kicsit, mintha vele lennék, de nála is naon kicsippen azé magam, de nem azé csippen ki kicsit jobban magam h másokra nézzek meg h megcsljam a barátom, hanem csak azé me egy discoban így szokás menni, meg h jobban beengedják meg minden!:)
De am is egy discoba nem kell szűziesen mennixD
Am is ha naon szeret meg minden akko ő is tudja ha oda megy egy pasi hozzá,h akko h kezelje a dolgokat!:)))
Nem kell ennyire féltékenynek lenni meg minden!:)Me lehet h ez neki rosszul fog esni, nekem is rossul eset mikor barim mondta,és azóta nem is voltam bulizni,meg nem is naon akarok,a barátom se szeret és így több időnk van egymásra és már fél éve h együtt vagyunk!:)
Ne idegeskedj!:)Továbbra is sok Boldogságot!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!