Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért van az hogy a barátnőm...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van az hogy a barátnőm ha megy bulizni akkor jobban kicsípi magát mint ha velem jönne el?

Figyelt kérdés
Szerintetek nem érdekes hogy ha a barátnőm egyedül megy el bulizni akkor jobban kicsípi magát mintha velem jönne?(simnk,cici kint van póló szűk naci meg dögös cuccok, Ha meg velem van akkor meg sima farmer és póló)nem kéne gyanakodnom?Sajnos nem ez az első eset hogy így megy el bulizni!
2008. júl. 4. 22:10
 1/7 anonim ***** válasza:
74%

A lányok általában pasiszerzés céljából öltözködnek így.Én lány vagyok de az biztos hogy én soha nem vennék fel miniszoknyát meg hiányos fölsőt. :D

Az is lehet hogy csak te viszed túlzásba a féltékenységedet vagy a barátnőd tényleg másfelé kacsintgat

2008. júl. 4. 22:18
 2/7 anonim ***** válasza:
74%
hát nem tudom,én csak a barátomnak öltözök ki így.. kérdezz rá, az a legbiztosabb!
2008. júl. 4. 22:30
 3/7 anonim ***** válasza:
74%

A pasim nélkül én sem öltöztem így ki sohasem...

Szerintem is talán az lenne a legjobb,ha rákérdeznél erre.

Jobb megbeszélni ezt,mint "csendben"gyanakodni esetleg.

2008. júl. 4. 22:36
 4/7 anonim ***** válasza:
19%

Nem minden féleképpen más kell neki, hidd el!!!!

Nekem is volt már h jobban kicsiptem magam kicsit, mintha vele lennék, de nála is naon kicsippen azé magam, de nem azé csippen ki kicsit jobban magam h másokra nézzek meg h megcsljam a barátom, hanem csak azé me egy discoban így szokás menni, meg h jobban beengedják meg minden!:)

De am is egy discoba nem kell szűziesen mennixD

Am is ha naon szeret meg minden akko ő is tudja ha oda megy egy pasi hozzá,h akko h kezelje a dolgokat!:)))

Nem kell ennyire féltékenynek lenni meg minden!:)Me lehet h ez neki rosszul fog esni, nekem is rossul eset mikor barim mondta,és azóta nem is voltam bulizni,meg nem is naon akarok,a barátom se szeret és így több időnk van egymásra és már fél éve h együtt vagyunk!:)

Ne idegeskedj!:)Továbbra is sok Boldogságot!:)

2008. júl. 4. 22:53
 5/7 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat!szerintem rá fogok kérdezni!Igazából télleg nemtudom mire véllni azt hogynélkülem még jobban kicípi magát mint velem... mert szerintem egy pár kapcsolatban az a fontos ha a másiknak tetszen az ember és nem a többi pasinak/csajnak...na mind1 lehet én reagálom túl a helyzetet :D
2008. júl. 4. 23:09
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
Sajnos nem te reagálod túl.. Ez a lány vagy nem hűséges/nem lesz az,vagy nem szeret szerintem. Bocs,de ezt ki kellett mondanom.
2008. júl. 5. 07:13
 7/7 anonim ***** válasza:
100%
Lehet egy kis ego növelés céljából teszi ezt... Érezni akarja, hogy dögös nő, és sok pasit megtudna szerezni! Te pedig egy biztos pont vagy, tudja, hogy te natúr formájában is vonzódsz hozzá; és kissé lusta kinyalni akkor már magát... Mindenesetre érdekes egy helyzet!
2008. júl. 5. 18:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!