Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Még mindig érezhet irántam...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Még mindig érezhet irántam valamit?

Figyelt kérdés
Tavaly jártam egy sráccal, szakitottam vele, nemrég öszejöttem a unokatesójával, mondta hogy már régóta nagyon tetszek neki, szakítottam vele.2 hónapja megint összejöttem az előző sráccal akivel tavaly jártam!Most meg így közösen szoktunk kijárni és barátom, meg az unokatesója meg pár haver!És mindig azt veszem észre hogy tisztára bámul, megdícsér hogy milyen szép vagyok, olyan szemekkel néz rám hogy húúúh!!Megmondtam neki hogy sajnálom nem akarok tőle semmit, csak azért jöttem össze vele mert féltékennyé akatam tenni az jelenlegi barátomat!megértette mondta hogy oké!Nem tudom mit érezhet irántam, de olyan rossz mikor a barátom jelenle közben is bámul meg ilyenek!
2009. nov. 8. 14:05
 1/5 anonim ***** válasza:
népi megfigyelés szerint aki sokat kavarja a sz*rt, azt berántja a kanál
2009. nov. 8. 14:12
 2/5 A kérdező kommentje:

ez fájt!!

kösz

2009. nov. 8. 14:19
 3/5 anonim ***** válasza:
lehet fájt de sajnos az első hozzászólónak igaza van...
2009. nov. 8. 14:22
 4/5 A kérdező kommentje:
Tudom hogy igaza van, de nem arra vagyok kiváncsi hogy egy szarkavaró pics@ vagyok!Nem az volt a kérdés!
2009. nov. 8. 14:24
 5/5 anonim ***** válasza:
Szopat,mert ilyen kis ribanc vagy!!!Nem veszed észre tündérbogár,azt teszi veled,ami te tettél vele! :D megérdemeled,mert ilyen kis ribi vagy,meg a hozzád hasonlók is megérdemlik!:D :D
2009. nov. 8. 15:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!