Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért van az, hogy nem tudok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van az, hogy nem tudok szakítani a barátnőmmel már kb. három hónapja?

Figyelt kérdés
Ő nem akar összeköltözni velem, pedig már gyerekünk is van, együtt laktunk de szét költöztünk és haza jöttem és ő nem hagyta ott az anyját, nem jött utánam. Már többször próbáltunk beszélni róla hogyan legyen, de vele nem lehet, olyan mintha nem lenne normális néha. Nem tudom miért nem akar hozzám költözni és megpróbálni, de közben meg olyanokat ír, hogy sosem fog elfelejteni, engem szeret. Ha én nem írok rá ő egy idő után mindig ír, ezért még tisztességesen pontot sem tudunk tenni a végére. Mi lehet ebből? Én sem tudom kiverni őt a fejemből akárhogy is próbálom, de akár hányszor megfogadom, hogy ez volt az utolsó esély, mindig összegabalyodunk még egyszer, de együtt lenni meg nem akar, nem értem...
2013. okt. 2. 22:13
 1/6 anonim ***** válasza:

Pedig ha nem beszélitek meg, akkor csak ebben a rossz helyzetben maradtok.

Állj a sarkadra! Ilyenkor lépni kell és meg kell vitatni, ki mit akar jövőben. De ne durván. Határozott, de ne bunkó légy!

2013. okt. 2. 22:21
 2/6 anonim ***** válasza:

ja egy fontos dolgot kihagytam:

Személyesen!! Nem telefonon, nem interneten, nem postagalambbal, mert úgy csak huza-vona lesz és nem döntés.

2013. okt. 2. 22:25
 3/6 A kérdező kommentje:
személyesen is oda jutunk, hogy vége... aztán mégis, hát most elvileg tényleg vége, de nekem hiányzik, ha ő nem hajlandó változtatni akkor neki nem olyan fontos ez a kapcsolat mint nekem, gondolom :/
2013. okt. 2. 22:28
 4/6 anonim ***** válasza:

"Ha én nem írok rá ő egy idő után mindig ír..."

Ez itt micsoda? Itt azt képzeljük el, hogy napokig/hetekig nem tartod vele a kapcsolatot? Még olyan szinten se, hogy érdeklődj a GYEREKED után?!

2013. okt. 3. 07:56
 5/6 A kérdező kommentje:

mivel én dolgozom és nem a szomszédban lakik hanem azért kb. 25-30 km-re, ezért hetente járok a gyerekhez, van mikor hét közben is.. azért pedig nekem vele napi szinten tartani a kapcsolatot nem hiszem, hogy kellene, hogy megkérdezzem mikor evett, mikor alszik a gyerek, mert tudom... a gyerek beszélni még nem tud, ezért még nem tudok vele telefonon beszélni

persze ha beteg lenne rögtön szólna, de az, hogy " ő rám ír " nem a gyerekről szól hanem kettőnkről

2013. okt. 8. 00:16
 6/6 A kérdező kommentje:
és max. 1 napban gondolkodj, mert nem nagyon telik el úgy nap, hogy ne beszélnénk..
2013. okt. 8. 00:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!