Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi van velem? Van egy fiú akivel beszélgettem pár napot és most már nem beszélünk, de teljesen bele szerettem vagy nem tudom. és annyira hiányzik. Sírni is tudnék:o
Figyelt kérdés
Velem még ilyen sose volt főleg így 1hét után nem:\ Annyira hiányzik,de nem érdeklődik most már valamiért irántam..
Sose volt még ilyen:(
2013. okt. 2. 17:22
11/11 anonim válasza:
Semmi gond, még fiatal vagy. Lesz még jó pár csalódásod, és kifogod bírni őket. De minden csalódással egyre erősebb leszel és egyre körmönfontabb fiúk által okozott csalódások útján végül egy nagyon körmönfont fiú mellett köthetsz ki majd :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!