Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Más is érezte már azt, hogy soha nem lesz barátja?
Igaz csak 16 vagyok előttem az élet, de mégis úgy érzem sose talál rám a szerelem. Egyrészt elég visszahúzódó vagyok, másrészt barátaim is alig vannak, de én így is jól érzem magam. Ráadásul el se tudom képzelni, hogy nekem valaha is lesz fiúm és, hogy ezt megérdemlem.
16/L

Hát én inkább úgy érzem, hogy soha nem lesz barátnőm.
16/F

13.00-hoz csatlakozok... nekem nem volt pasim eddig... :$ illetve 15 évesen volt egy de ha azt pasinak lehetett mondani.... életem egyik hibája, akitől az első csókot kaptam... és most talált rám a szerelem és fantasztikus érzés, bár ő lett volna a legelső pasi az életembe :) nagyon szerelmes vagyokde ő is belém, ja és a fiúkat is nyugtatva, neki is én voltam az első, 21 éves, úgyhogy majd tényleg akkor jön mikor nem számítasz rá :)
18/l

Éerztem, hogyne. :/ Csak aztán jött egy ember, akinek tetszettem. Jó, összejöttünk, szép volt minden, boldogabb voltam mint eddig valaha. 2 hét után közli velem, hogy kiszeretett belőlem...
"A remény az az érzés, hogy ez az érzés nem tartós."
16L

Kedves kérdező, nyugodj meg majd lessz, és hidd el nekem egyszer azt is megunod hogy volt. Fel ja fejjel az élet előted van, szórakozz, kirándulj, láss világot...aztuán rá ér azon töprengeni, hogy legyen fiud.
Sok sikert az élethez.
szia
én is volt, h így éreztem...aztán rámtalált a szerelem...
egy olyan sráccal jöttem össze, aki pont ugyanígy gondolta...hogy nem lesz barátnője .
szal nyugi ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!