Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Tippek, reakciók az esetemre?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tippek, reakciók az esetemre?

Figyelt kérdés

A párom közel két év után elhagyott. Azt mondta, most is nagyon szeret, de szerinte ez már más...úgy érzi, már nem szerelemmel szeret. Én voltam neki az első nagy szerelem (és ő is nekem). Számos élmény, dolog összeköt minket, épp ezért ragaszkodik hozzám és én is hozzá, de ő úgy gondolja, hogy nem szeretné folytatni. Én azonban igen, és én most is nagyon szerelmes vagyok belé. Mikor kimondta a szakítást 1-2 hétig sokkos állapotba voltam és csak rontottam a helyzeten. Ahelyett, hogy megpróbáltam volna nyugodtan kezelni a dolgot, kétségbeesetten próbálkoztam...már-már zaklattam...sírás, veszekedés, ordibálás, volt itt minden. Aztán sikerült lehiggadnom és bocsánatot kértem tőle a "hisztijeimért". Végre nyugodtan el tudunk beszélgetni...Elmondta, hogy őt is nagyon bántja ez a dolog, hogy így "elbánt" velem és nagyon sajnálja, valamint nagyon szeretné, ha tartanánk a kapcsolatot ezután is. Most 2 hónap telt el a szakítás óta...keveset beszélgetgetünk MSN-en, személyesen is csak 2 hete láttam utoljára. Én még mindig ugyanúgy érzek iránta és nem tudom elfelejteni...az a helyzet, hogy nem is akarom. Én folytatni szeretném vele. Túl sokmindent elterveztünk, túl sokminden megtörtént közöttünk, ahhoz hogy én csak úgy lemondjak róla. Küzdeni szeretnék érte. Fel akarom ébreszteni benne azokat az érzéseket...Csak nem tudom, mikor jön el az ideje és hogy milyen módon próbálkozzak újra meghódítani őt? Mikorra csillapodnak le a kedélyek kellőképp? Létezik esetleg olyan, hogy "gyenge pillanat", amikor vevőbb a közeledésemre? Hogy tudnék, úgy az "előtérbe" maradni, hogy ne legyen zaklatás, tolakodás? Milyen közös programokat javasoltok, amik nem olyanok mint egy fiú-lány "nyomulós randevú"? Azt tudom, hogy mindketten nagyon szívesen gondolunk vissza a közös élményeinkre, emlékeinkre...mit váltana ki belőle, ha felhoznám neki ezeket, és kb mikorra érne meg a helyzet, arra, hogy ez a nosztalgiázás ne "sebfelszakítás" jelleg legyen? Az az igazság, hogy szakítás óta a próbálkozásaim tényleg mind fejvesztéses hisztik voltak és egyszer sem tettem egy őszinte szerelmi vallomást neki, ami esetleg megérintette volna...én úgy gondolom, hogy talán, ha nem is célravezető, de hasznosabb lett volna...mit gondoltok? Esetleg majd ezzel is megpróbálkozzak? Ha igen, mikor? Tudom, nagyon sok a kérdés meg sok az apró butaság benne, de ebben is csak az látszik, hogy mennyire szeretném, hogy ennek ne így legyen vége...Minden válasz, tipp, reakció érdekelne, kivéve egyet (amiből már kaptam eleget), hogy: "Jobb, ha elfelejted...jobb, ha túllépsz rajta...nincs vége a világnak" stb. Ez számomra nem hasznos. Kérlek olyat írjatok, ami segíthet! Előre is köszönöm!

19/F

2009. nov. 8. 12:47
 1/5 anonim ***** válasza:
Nocsak! Olyan vagy, mint én. Fogadjunk, hogy rák, skorpió, vagy bika vagy. :P Sajnos tanáccsal nem tudok szolgálni. Én is ezt tettem, most egy hét múltán jelentkeztem, de félek, túlfeszítettem megint a húrt.
2009. nov. 8. 12:51
 2/5 anonim ***** válasza:
Amikor olvastam azt hittem lány vagy. Aztán nézem bazzeg fiú. Pedig mindenképp zúl kéne lépned rajta. Hagyd a fenébe menny el bulizni, éld ki magad. Lehet, hogy ha azt látja, hogy felszabadultál és boldogan bulizgatsz a haverokkal még visszasírja magát.
2009. nov. 8. 12:52
 3/5 anonim ***** válasza:
Próbáld azt, hogy vársz picit, megkeresed... Vársz hosszabb ideig, aztán újból megkeresed. Nem tudom, meddig érdemes, hogy őszinte legyek. És mindig próbáld egy picit lejjebb venni az érzelmi töltést. Egyszer pumpáld fel magad, írj le mindent (lehetőleg nagyobb szünet után), utána pedig vegyél vissza.
2009. nov. 8. 12:57
 4/5 anonim ***** válasza:
Az én esetem olyan, hogy a párom elvált és van egy kislánya.A válást egy kudarcnak élte meg, a kislányhoz nagyon ragaszkodik.A kapcsolatunk másfél éve tart, azóta a kislányt nem igen hozta el hogy én is megismerhessem. Fél az újabb kudarctól, fél a hármas helyzetünktől..és most elment. Pedig nagyon szeretjük egymást! Én is csak érvelek és próbálkozom, amúgy skorpió vagyok.
2009. nov. 8. 13:43
 5/5 anonim válasza:

Nagyon szánalmas vagy:) Vedd észre hogy mit csinálsz tönkreteszed magad és amit felépítettél a pároddal az most rombolod össze. Szerinted kinek kell egy nyavalygós érzelmileg tönkrement ember? (szerintem még az anyának sem:)) Szar érzés tudom velem is ez történ én is így viselkedtem ahogy te sőt majdnem ki is végeztem magam 2szer:)

Ezért mondom hogy most ne ő legyen a fontos neked hanem saját magad, és találd meg önmagad és visszatér hozzád.

Mindegy hogy férfi vagy nő aki így viselkedik szánalmas undorító viselkedés és nem azt mutatod ezzel hogy te vagy az aki neki kell hanem az ellenkezőjét:)

Sok idő lesz lehet amíg vissza megy hozzád lehet hogy elkezd majd járni valakivel, de ha szereted akkor elengeded! Ahoz hogy beléd szeressen azt kell tenned hogy szeress te saját magadba. Hülyén hangzik én sem értettem eleinte de megpróbáltam és még mindig gyakorlom és kezd beválni. Ne csinálj hülyét magadból ne hívd ne írj neki ne keresd ha találkoztok légy barátságos és kerüld a múltat! Sok sikert

2009. nov. 8. 17:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!