Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fellehet ébreszteni egy elmúlt szerelmet, ha az illető teljesen megváltozik, és nem követi el a hibáit többé?

Figyelt kérdés
Lányok,nők,asszonyok! Mit gondoltok erről? Lehet a hölgy újra szerelmes belém? Voltak hibáim,amiket kiküszöböltem. Most gőzerővel dolgozok az ügyön.
2013. okt. 2. 16:25
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Igen :)
2013. okt. 5. 16:03
 12/15 anonim ***** válasza:

Megbocsájtani???? Azt nem tud. Hülyeség, képtelenség.... Ha mondjuk agyonlősz egy nyulat és azt mondod neki hogy (Bocsi nyuszi) Szerinted akkor felugrik és elszalad minden rendben, virágok nyílnak a réten elvonulnak az esőfelhők meg blabla.

Túl kell lépni majd találsz magadnak mást aki még nem ismer... Persze miután megismert és beleunt utána ő is dob. És így tovább szépen lassan amíg meg nem pusztulunk. Ja és a kérdésedre ebből következik is a válasz. NEM

2013. okt. 10. 16:25
 13/15 A kérdező kommentje:
akkor nincs értelme az életemnek többé....
2013. okt. 10. 17:31
 14/15 anonim ***** válasza:

Ne mondj hülyeséget. Ettől nincs vége az életednek. El kell fogadni. Max megpróbálsz megváltozni ami nem fog menni. Van is egy ide vágó idézet: "A hosszú élet titka hogy ne háborúzz. Főleg magaddal ne."

Olyan vagy amilyen. Ez vagy te. Ha megváltozol kényszer vagy akármi nő hatására az már milyen dolog??? Persze nem azt mondom hogy az ember nem változik ahogy öregszik de ha kényszerből változol az neked nem lesz jó.

Én pedig ez ellen vagyok. Nekem az első az hogy jól érezzem magam a bőrömben. És ehhez értek is. :) Nem izgat hogy ki és miért akar megváltoztatni.

Most ebből jöhet az a vélemény hogy akkor bizony egyedül fogok megdögleni ha nem idomulok senkihez.... ÉS??? De legalább jól éreztem magam. :)

Neked is ezt tanácsolom. Érezd jól magad. Ja és ne legyél senki papucsa. Mert majd arra fogsz ébredni egyszer hogy nem mehetsz sörözni nem mehetsz horgászni sem vadászni meg lassan megfulladsz a megfelelési kényszertől. Kell ez neked?

Na majd mindjárt jönnek a feminista k..vák és nekem esnek hogy ezt hogy képzelem. Nekik üzenem ÍGY!!!

(12-es voltam)

2013. okt. 10. 18:05
 15/15 A kérdező kommentje:
köszönöm a tanácsot. én veled ellentétben csak úgy tudom élni az életet,ha mellettem van akit szeretek. azért a személyért mindent feláldozok ha kell. Már megváltoztam. remélem jól dönt,és kitart mellettem. nem tudnék túllépni ezen. sajnos.
2013. okt. 11. 15:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!