Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
24 éves meleg srácok, számotokra milyen életkorú az ideális partner (tartós, komoly kapcsolathoz)?
Én kapcsolatot szeretnék, soha nem gondoltam "házasságra". Esetleg bejegyzett élettársi kapcsolat (erre is kicsi az esély).
Van olyan 18 éves aki tetszik, de nem tudom mi legyen, mert ha belegondolok, vááá 6 év korkülönbség :D
A probléma amúgy szerintem az, hogy vannak akik nem tudják mit akarnak, és vannak akik elhitetik velük hogy mit kell csinálni, mi nekik a jó, így a normális kezdőket "elrontják", majd kidobják, lelkileg teljesen összetörnek és soha nem lesznek már normálisak :(
A 18-20 éves az a korosztály, akik testileg felnőttek, és olykor "kész férfi" módján vonzóak tudnak lenni. De belül még gyerek ilyenkor az ember - na jó, rettentően fiatal.
Én biztos nem tudnék férfiként tekinteni egy 18 éves srácra.
A "házasságot" mint intézményt értem, egy fedél alatt, szeretetben megöregedni gondokon-bajokon át is. Hogy az állam vagy az egyház elismeri-e, nem érdekel. Nem az a fontos.
De az a fajta nagylelkűség, tudatos gondolkodás és szeretet, ami egy ilyen kapcsolathoz kellene, sajnos hiányzik a melegek zöméből.
Az idealista fiatalok "bedarálását", és ezáltal az undorító és céltalan kis meleg szubkultúránk folytonos újratermelődését tekintve egyetértek veled.
Az értelmes kapcsolatokra vágyó fiataloknak két választása van, mikor belecsöppennek a meleg világba: megszoksz, vagy megszöksz. Azaz, vagy feladja az elveit, és kompromisszumot kötve beolvad, vagy az elveit és a magányt választja.
Én mindig utóbbi tudtam maradni, és örülök neki, mert önmagam tudtam maradni, és nem kell bánnom semmit, tükörbe tudok nézni.
: )
Szerintem tud férfias és vonzó lenni ennyi idősen is.
Igazából nekem arra van szükségem, hogy tudjon határozott lenni, és ahhoz tartani magát. Ne az legyen, hogy egyik napról a másikra meggondolja magát.
A többivel amit leírtál egyetértek. Én sem adtam fel az elveimet.
Én 25 vagyok,de még a velem egyidősek között is rengeteg az olyan,aki 16 éves szellemi szinten van.Egy 18 éves egyenesen kizárt,nem azért mert nagy a korkülönbség,hanem még nagyon tapasztalatlan az élet dolgait illetően,én még 1-2 éve is sokkal másként láttam a világot,18 évesen meg egyenesen fel sem fogtam még.Inkább a tőlem idősebbek érdekelnek.Az,hogy mennyire idősebb az meg attól függ,hogy milyen a mentalitása,gondolkodása.Láttam már 40 évesek között is olyan butát,mint a föld.
A lényeg,hogy legyen vonzó külsőleg és párosuljon ehhez egy értelmes jellem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!