Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A párommal tegnap összevesztem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A párommal tegnap összevesztem azota nem beszéltünk. Mit érezhet?

Figyelt kérdés

Tegnap este összevesztünk, és azota nem beszéltünk pedig eddig minden reggel felhivott..:/

Tudni kell rola, hogy nagyon jol tud angolul(C1) és amikor kirak 1 zenét azt mindig valami rejtett jelentéssel teszi ki. Mármint az érzéseivel kapcsolatos dolgokat rak ki.

Én sajnos németes vagyok és tudom van google forditó, de nekem nem a szavak kellenek magyarul, hanem h mit jelenthet ez:

http://www.youtube.com/watch?v=_wCrwb8HNaQ

Általában nehéz megfejteni mit érez és ilyenkor kirak 1 zenét. Van ennek vm mélyebb belsőbb jelentése?(Csak ugy ne mszokott kirakni semmit mindent okkal csinál)

2013. okt. 2. 11:44
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Szerintem az csak ront a helyzeten,ha egyfolytában hívogatod.Kerested már sokszor,barátokon, szülőkön keresztül is.Ő ezt tudja,és a telefon is kijelzi,facebook is kijelzi.Nem tudsz mást tenni,mint várni,hagyni hogy lenyugodjon.Beteg is,nyűgös is talán emiatt.Lehet jobb is,hogy így nem vette fel a telefont,mert újabb összeveszés lett volna belőle.
2013. okt. 2. 12:21
 12/15 GrimmjoWwW ***** válasza:
am depizik.
2013. okt. 2. 12:24
 13/15 anonim ***** válasza:
Keresd fel szemelyesen es ne arra hivatkozz, hogy messze van.
2013. okt. 2. 12:28
 14/15 anonim ***** válasza:
A en pasim is csinalt mar ilyet, en meg mar tiszta ideg voltam. Ilyenkor azt varjak, hogy te mutasd, hogy megerted ot, es igaza van. Persze az igazsag, hogy azert vannak helyzetek, amikor mindekinek igaza van, vagy senkinek sincs. Ezt viszont mar csak te tudhatod, hogy nalatok hogy is van ez. MIvel mar jo sokszor hivtad, en egy utolso uzenetet irnek neki, aztan hagynam a csodaba amig lenyugszik es keres.
2013. okt. 2. 12:35
 15/15 anonim ***** válasza:

A napokban épp elmélyülten foglalkoztam valamivel miközben megszólalt a telefon. Tulajdonképpen láttam, hogy ki keres, egy olyan személy volt, akivel gyakran beszélek, de úgy döntöttem, hogy később visszahívom, mert foglalt voltam.

Mire elhallgatott az első csengetés már rögtön jött a második is, a harmadik, . . . összesen 7x csengett a telefon.

Furcsának tartottam akkor ezt, de most így belegondolva minden 2. személyre jellemző, hogy:

1) Nem veszik az egyértelmű jelet, amikor valaki nem elérhető, ezért megismétlik ugyanazt a dolgot, mert nem értik, hogy a válasz nem attól függ, hogy ők hányszor próbálkoznak, hanem hogy a másik mikor fog akarni válaszolni.

Felesleges tehát, ahogy Einstein mondaná, ugyanazt a kísérletet ismételgetni, mert különböző eredmény úgysem lesz.

2) Aki akar, az keresni fog. Előbb-utóbb az indulatok és a sértettségek elpárolognak és tiszta fejjel már mindenki tudja, hogy mit akar és amit akar, azt fogja tenni is. Nem érdemes kapálózni valaki után, mert ha az a valaki igazán akarni fog, akkor talál rá módot, hogy ezt tudassa veled is. Te már úgyis megtetted a magad részét, helyette meg nem tudsz cselekedni.

2013. okt. 2. 14:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!