Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A párommal tegnap összevesztem azota nem beszéltünk. Mit érezhet?
Tegnap este összevesztünk, és azota nem beszéltünk pedig eddig minden reggel felhivott..:/
Tudni kell rola, hogy nagyon jol tud angolul(C1) és amikor kirak 1 zenét azt mindig valami rejtett jelentéssel teszi ki. Mármint az érzéseivel kapcsolatos dolgokat rak ki.
Én sajnos németes vagyok és tudom van google forditó, de nekem nem a szavak kellenek magyarul, hanem h mit jelenthet ez:
http://www.youtube.com/watch?v=_wCrwb8HNaQ
Általában nehéz megfejteni mit érez és ilyenkor kirak 1 zenét. Van ennek vm mélyebb belsőbb jelentése?(Csak ugy ne mszokott kirakni semmit mindent okkal csinál)
A napokban épp elmélyülten foglalkoztam valamivel miközben megszólalt a telefon. Tulajdonképpen láttam, hogy ki keres, egy olyan személy volt, akivel gyakran beszélek, de úgy döntöttem, hogy később visszahívom, mert foglalt voltam.
Mire elhallgatott az első csengetés már rögtön jött a második is, a harmadik, . . . összesen 7x csengett a telefon.
Furcsának tartottam akkor ezt, de most így belegondolva minden 2. személyre jellemző, hogy:
1) Nem veszik az egyértelmű jelet, amikor valaki nem elérhető, ezért megismétlik ugyanazt a dolgot, mert nem értik, hogy a válasz nem attól függ, hogy ők hányszor próbálkoznak, hanem hogy a másik mikor fog akarni válaszolni.
Felesleges tehát, ahogy Einstein mondaná, ugyanazt a kísérletet ismételgetni, mert különböző eredmény úgysem lesz.
2) Aki akar, az keresni fog. Előbb-utóbb az indulatok és a sértettségek elpárolognak és tiszta fejjel már mindenki tudja, hogy mit akar és amit akar, azt fogja tenni is. Nem érdemes kapálózni valaki után, mert ha az a valaki igazán akarni fog, akkor talál rá módot, hogy ezt tudassa veled is. Te már úgyis megtetted a magad részét, helyette meg nem tudsz cselekedni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!