Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért van az hogy nem akarja...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van az hogy nem akarja már az igazit csinálni?

Figyelt kérdés

A barátnőmmel már 4 éve együtt vagyunk, most vagyunk 17 évesek..

De már 3 éve kezdte el hogy néha letapiz, megfogja a kezem hogy én is, de cssak ruhán keresztül, és az utobbi honapban volt egy oylan hogy már bugyira vetközött..

Ennyire lassan haladna? :S

2008. júl. 4. 19:57
 1/7 anonim ***** válasza:
51%
Hát te semmit nem csinálsz??Ne várf,hogy midnent ő csináljon.Esetleg beszélj vele..; )
2008. júl. 4. 20:08
 2/7 anonim ***** válasza:
51%
Nem akarja?MIkor te elkezded leállít vagy mi??Fogalmazd őjr alégyszi mert nem értem:S
2008. júl. 4. 20:10
 3/7 A kérdező kommentje:
Úgy, hogy mikor pl 1x levetközött,m ert csak egyszer csinálta, melltartó, meg bugyi volt rajta, és mikor megprobáltam kicsatolni a melltartóját, akkor elrántotta agát, és nem sokkal késöbb elkezdett öltöznimikor probáltam vele beszélni többször is mindig elterelte a szót vagy épp "dolga" akadt
2008. júl. 4. 20:31
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Talán ha megmondanád neki, hogy még nem azt akarod csinálni, csak ismerkedni a testével, és nem kell szégyenlősnek lennie, stb...? Eleget dícséred? Te is szoktál kezdeményezni? Ha ruhán keresztül simogatod, milyen visszajelzéseket ad?
2008. júl. 4. 20:43
 5/7 A kérdező kommentje:
Van mikor kedve támad fogdolózni, de szótlanul, csak elkezdi, ha elkezdek beszélni nem szól vissza.. ha ráviszem a szót erre akkor tereli a szót, és már anynit dicsérem hogy nem tudok uajt mondani
2008. júl. 4. 21:08
 6/7 anonim ***** válasza:
100%

Ez nagggyon érdekes.

Szerintem még ő sem tudja mit akar.. fél is meg nem is. Viszont valahogy húzd ki belőle, hogy ezeket mért csinálja, vagy vedd rá, h beszéljen az érzéseiről, mert ez így egyre érdekesebb és rosszabb, és zavaróbb lesz.. :S :)

Inkább arra vedd rá,h mondja el, mi bántja. Mert valami tuti van.

Amúgy nem hiszem, h nem akarja, mert akkor nem csinálná. Egyszer próbáld ki, h te irányítod a dolgokat, de csak óvatosan, gyengéden. Mosolyogj rá, ha meglepődik, és csókolgasd egyfolytába... csábítsd el, és bizonyítsd be neki, h bármitől is fél, nincs oka. 4 év az sok idő, ha megbízik benned, és szeretitek egymást (márpedig gondolom erős lehet a dolog) , akkor minden menni fog!

Sok sikert a dolgokhoz!

2008. júl. 4. 22:07
 7/7 anonim ***** válasza:
tényleg nagyon régóta együtt vagytok, de ugyanakkor még fiatalok is. szerintem próbáljatok nyiltan beszélni róla, de ne olyankor, amikor már épp belelendültetek a dologba. szerintem lassan el fogtok jutni a szexig is, csak legyen még egy kis türelmed. az jó ötlet, hogy kezdeményezz, de ne erőltess semmit, csak fokozatosan haladjatok. :)
2008. júl. 6. 20:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!