Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Akkor jössz rá hogy mit vesztettél ha már elveszítetted? Igaz ez? Volt már akivel megtörtént? Sztori.

Figyelt kérdés

hányszor veszítetétek (dobtátok/dobtak) el mire rá jöttetek hogy fontos a számotokra...

hányszor?.

miért?

és mennyi idö utánjöttél rá..?

2013. okt. 2. 06:59
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:
most még igen..de ki tudja milesz 2 hét múlva mindig akkor jön amikor nekem már más van
2013. okt. 2. 08:11
 12/18 anonim ***** válasza:

Igazábol ez felfogás kérdése, hogyan reagálja le az ember. Van aki már elsőnek sem fogadta volna vissza, de van aki még 5x is akár. Változó. Ezt neked kell eldönted. Mérlegelned, h szereted-e még és hogy megérie neked várni rá. Tényleg ő kell-e neked és hogy megbocsájtasz-e neki.

Ezeket a kérdéseket csak te tudod megválaszolni

2013. okt. 2. 08:11
 13/18 anonim ***** válasza:

Vagyis mikor már mással ismerkedsz? Ha igen akkor vagy csak bele akar ronditani és megszivatni. Vagy pedig csak féltékeny és nem akarja h másé légy, de most neki sem kellesz sza elrakott talonba. Tehát ha már mással ismerkedsz hirtelen ujra kellesz neki mert fenn áll a veszélye h elveszit.

Nem akarok itélkezni ezért nem mondok semmit. Viszont van 1 ilyen lehetőség is hogy elrak tartalékba, de h ha már más környékez akkor már hirtelen kellesz neki. hm.. érdekes

2013. okt. 2. 08:13
 14/18 anonim ***** válasza:

Nem mindig igaz ez abban az esetben ha szakítanak a párok.

Ez hogy akkor jössz e rá, ez leginkább fontos családtagjaink halálakor következik be ezaz érzés.

2013. okt. 2. 08:58
 15/18 anonim ***** válasza:
Szerintem te játszhattál, csak most túl messzire mentél a másik ember érzéseivel szemben és fájdalmat okoztál neki.
2013. okt. 2. 08:59
 16/18 anonim ***** válasza:
Én mindig is értékeltem, amim van, mégis rengeteg mindent/mindenkit elvesztettem. Barátot, szerelmet, kutyát... Szerintem úgy még szarabb, ha mindig is tisztában voltál vele, hogy mennyit jelentenek neked.
2013. okt. 2. 09:27
 17/18 A kérdező kommentje:
Csajozik.volt nőit jelolgeti fb.on
2013. okt. 2. 10:19
 18/18 anonim ***** válasza:
Tokeletesen igaz.Nektek lehet rohejesnek fog tunni,mar 61 vagyok es ma is banom.
2013. okt. 5. 20:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!