Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak! Ez mit jelent?
Figyelt kérdés
A páromat vártam reggel, szexis hálóingben, és két copfba kötöttem a hajam, gondoltam meglepem ezzel.
Erre azt mondja: " olyan törékenynek nézel ki"... Nem értem, hogy mit jelenthetett ez, nem mondott még soha ilyet. Férfiak! ez mit jelent, ha ti ilyet mondtok, hogy értitek ezt?
(6 éve vagyunk együtt!)
2013. okt. 1. 11:45
1/11 anonim válasza:
Honnan kéne nekünk tudni, hogy a te barátod ezt mire értette? Én még senkinek nem mondtam ilyet.
2/11 anonim válasza:
Azt,hogy törékenynek nézel ki.
Bonyi,mi? :D
Amúgy valószínűleg a copfok miatt aszociált a gyerekekre és ezért.
3/11 anonim válasza:
6 éves kapcsolatban ezt meg kellene, hogy tudjátok beszélni ...
4/11 anonim válasza:
Azt, h törékenynek nézel ki. Hogy neki mit jelentett, vagy csak annyit, amit a szavak összessége, azt nem tudhatom. Utána nem mondott, csinált valamit? Ha igen, akkor mit?
5/11 anonim válasza:
Tetszettél neki. Jól nézel ki, olyan kislányosan.
6/11 anonim válasza:
Elvarázsoltad, meglepted, nem is gondolta, h így is kinézhetsz!
7/11 anonim válasza:
hát h törékenynek nézel ki, ennyi :D nincs ebben semmi rossz, a nők általában törékenyek:)
9/11 anonim válasza:
Én nem mondok ilyet.Hogy mondta?Mit csinált utána?Egy szexi hálóing és két kislányos copf csak vékony fiatalos kinézetű nőknek áll jól.
10/11 A kérdező kommentje:
4-es nem csinált semmit utána, vagyis csak szeretkeztünk,de közben már nem mondta... lehet hogy csak izgalomba jött a látványtól:D
9-es nem vagyok öreg se meg duci se:D 21 vagyok és 55 kg, így remélem h nem nyúltam annyira mellé, az öltözködés terén:D
2013. okt. 2. 14:35
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!