Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nektek rosszul esne ha a párotok így beszélne? Vagy csak én vagyok túl érzékeny, és hülyeség?

Figyelt kérdés

Mostanában vettem észre, hogy egyre többet beszél csúnyán. Próbál vagánykodni, pláne mikor ott vannak a haverjai, akkor mintha már túlzásba is vinné. Pl beszélnek valakiről,akit utál, és azt lehordja 'büd**s pi*n*nak,' vagy olyankor sokszor használja a'f*s*z' és 'p*c sa' szót. Mikor velem van csak, akkor ritkábban, de persze akkor is.

Ilyenkor elröhögi, de én nem tudok nevetni rajta.

Voltunk valahol, és felálltam párszor, mert hívtak, akkor is úgy kérdezte, hogy miért nem ülök már nyugton, 'viszket...?'

Az is rosszul esik, mikor a szexről,szeretkezésről durván beszél. Pl elviccelte, hogy 'hogy szét tetted a lábad az este' stb vagy az egyik barátnőm egy buliba hamarabb hazament, ő meg elkezdi, hogy 'biztos megy lyukat tömni' -.- És még sorolhatnám.Ilyenkor arra gondolok, hogy neki talán csak annyit jelent az egész? Ahogy hívja? Nem tudom miért, kissé kiábrándító ez.Nektek nem lenne? Engem sem kéne zavarjon? És nem arról van szó, hogy nincs humorérzékem, vagy túl komoly vagyok, mert általában nagyon sokat szeretek én is viccelődni, és hülyéskedni, de tőle az ilyen dolgok rosszul esnek és úgy érzem nem értékel engem.

Valaki tanács és vélemény?18L

2013. szept. 30. 16:32
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Persze, mert az elején még jó benyomást akart tenni rád, most meg már magától értetődőnek veszi a társaságod. A káromkodás még csak hagyján, de ahogy rólad, meg a szexről beszél, az kifejezetten degradáló. Ha nem fogja fel, hogy neked nem kenyered az alpáriság és nem hajlandó változtatni, én kiraknám a szűrét. Ha ennyiben sem hajlandó igazodni, feltételezhetően másban sem fog.
2013. szept. 30. 22:46
 12/12 anonim ***** válasza:

A káromkodás egy dolog, az is zavarhat, de egymást tisztelni kell. Kettesben elférhet egy pár olyan szexuális poén, hogy "este jól megduglak", de semmiképp sem mások előtt, és csak, ha Te is elfogadod. Ha szóváteszed egyszer mindenki előtt, hogy "azért mert kicsi a farkad, még nem kell ennyire kompenzálni", valószínűleg észreveszi magát, de jó eséllyel vége is lesz a dolognak. Ha szeret, figyelni fog erre, és meg fog változni. Ha nem szeret, akkor meg nem kár érte...

A kompenzálást meg komolyan értem, ha nem is konkrétan azt, amit írtam: általában valami gondja van, és ezzel próbál bizonyítani, hogy ő a valaki... ha kiderítitek az okot, az sokat tud segíteni.

2013. okt. 3. 15:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!