Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az ilyen emberek miért vannak együtt?
Figyelt kérdés
Sok párnál néhány hónap/év után jelentősen csökken a szex. Heti 1-3-ra. Nyilván azért, mert nem kívánják egymást. Ebben az esetben miért nem szakítanak és keresnek olyat, akivel meglenne a napi akár több alkalom is? Azért valljuk be, nem normális, ha egy fiatal pár hetente alig szexel. De akkor miért ragaszkodnak egymáshoz ennyire?2013. szept. 29. 17:40
31/55 A kérdező kommentje:
Ha olyan fáradtak lennének az emberek, akkor nem neteznének hajnalig. Megint csak kifogás. Rossz emberrel vagytok együtt és meg akarjátok magyarázni. :DDD
2013. szept. 29. 17:56
32/55 anonim válasza:
És ki mondta, hogy a fáradt ember hajnalokig van fent? Max a tizenévesek, akiket a szüleik látnak el, mint pl téged.
33/55 anonim válasza:
A te kérdésed meg repül a kukába te meg a felejtésbe...Ennyit érsz...(Se)
34/55 anonim válasza:
Nálad rosszabb szerintem nincs.. :) Szerintem Te a saját történted meséled amúgy el..Gondolom vered egész nap hajnalig a gép előtt,mi? :)
35/55 A kérdező kommentje:
"Én sem csinálom a párommal van úgy, hogy két hétig, mert nincs idő rá."
MUHAHAHAHAHA!!!! :D Nézd már, ilyet még 50 évesen se csinálnak az emberek, ez meg 2 hétig nem dug, amikor annyira szereti a párját, hogy nagyon. :D
2013. szept. 29. 17:59
36/55 anonim válasza:
Másik városban végzi mindkettőnk a munkáját, amikor én otthon vagyok, ő nincs, és fordítva. Szerintem rájöhettél volna ennyi hozzászólásból ami mint ellentétes a tieiddel, hogy nincs igazad. Tanulj meg értelmeset kérdezni és érvelni, fiam!
37/55 anonim válasza:
Szeretek vele, sétálni, beszélgetni, akár hajókázni vagy valami... nemcsak szexelni!
38/55 A kérdező kommentje:
Egyszerűen csak kifogás, hogy nincs idő!!!
Mindenkinek arra van ideje, amire szánja. És mivel a szex az élet legcsodálatosabb dolga, ezért jobb esetben mindenki erre szánja az idejét. Persze, ha valaki nem kívánja a párját, akkor jó, hogy nem fog vele szexelni, de legalább ne magyarázza már meg, hogy nincs ideje.
2013. szept. 29. 18:04
40/55 anonim válasza:
A romák meg a fattyúk dugnak éjjel-nappal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!