Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak ha terhes vagyok, de a párom többször is úgy vezette le a feszültségét, hogy nagyon megvert. Egyedül sajnos nem tudom fenntartani magamat és családom sincsen. A barátaimat is elmarta mellőlem. Mit tudok csinálni?
Figyelt kérdés
Ja és még el sem vált és van három gyereke.2013. szept. 29. 09:34
12/35 anonim válasza:
az elvetetés nem megoldás, ettől függetlenül menekülni oda, ahol befogadnak.
13/35 anonim válasza:
Az elvetetés nem megoldás! 18 évig etetni egy agresszív férfi babáját, hetente találkozni vele és elviselni ha erőszakos az a megoldás. :D
14/35 A kérdező kommentje:
32 éves vagyok és valóban minden jó megoldás érdekelne :)
2013. szept. 29. 10:23
15/35 anonim válasza:
En megoldást tudok arra,hogy nem fog többet bántani.Eltartalak simán(de nem vagyok valami gazdag).Baratokat meg szerezhetsz ujjból.De más gyereke nekem nem kell.Ha érdekel írj kérdező.3-as válaszoló voltam.
16/35 anonim válasza:
Tegyél feljelentést, és próbáld meg otthagyni. Ne aggódj, köteles lesz gyerektartást fizetni!
17/35 anonim válasza:
32 évesen ennyi ésszel és önbizalommal? Sürgősen kezdj magaddal valamit! Azt hittem huszonéves naiv lány vagy.
18/35 A kérdező kommentje:
A hülyeség nem feltétlen korfüggő. :) Naív nem hiszem, inkább szeretetéhes.
2013. szept. 29. 10:56
19/35 anonim válasza:
3 gyerekes házas faszitól bekapni a legyet az elég naiv. Milliónyi szeretetéhes rendes srác van (nem én) akit megkaphatnál.
20/35 anonim válasza:
Fordulj a linkelt szervezethez, esetleg a rendőrséghez. Az ilyen emberekkel nagyon-nagyon óvatosan kell bánni, ugyanis az ilyen bántalmazó kapcsolatok mindig úgy kezdődnek, hogy odaédesgeti magához a nőt, esetleg anyagi javakat vásárol neki, majd elszigeteli a környezetétől, megmondja mikor hová mehet. Az esetek úgy végződnek, hogy a bántalmazó megöli a sértet felet. És ezzel a "de hülye vagy, hát hagyd a francba" megoldással meg csak az a baj, hogy a gyilkosságok 70%-a az UTÁN történik, miután a nő elhagyta a férfit.
Kérdező, mindenképpen keress segítséget!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!